Anca Serea, Dragobete romantic cu Adi Sînă, în Viena!

Ultima actualizare:

Anca Serea și Adi Sina și-au lăsat casa în șantier și au plecat sa se relaxeze puțin! Ziua Îngrăgostiților au petrecut-o la munte, cu cei mici, însă acum au zburat către Viena, pentru câteva zile romantice, de Dragobete.

Adi Sînă și Anca Serea, Dragobete romantic în Viena Foto: Arhivă personală
Adi Sînă și Anca Serea, Dragobete romantic în Viena Foto: Arhivă personală

Când ai șase copii de vârste diferite și cu nevoi diferite, unii la școală, alții la grădiniță, dar și o casă în plin șantier și multe activități profesionale, îți vine să o iei puțin la fugă. Așa au făcut și Anca Serea și Adi Sînă care au plecat din țară, amândoi, petru puțină relaxare și momente romantice.

Anca Serea și Adi Sînă au plecat în Viena de Dragobete

Au avut parte de un Dragobete romantic! Anca Serea și Adi Sînă au plecat din țară pentru a se bucura de câteva momente de liniște, dar mai ales de romantism. Artistul i-a făcut o surpriză soției sale și a dus-o într-un sejur romantic în Viena, unde a răsfătat-o la shopping de lux, la restaurante de fiță, dar cel mai important s-au bucurat de intimitate.

Anca și Adi si-au lăsat copilașii cu bunica și bona, însă Anca nu a rezistat fără ei, așa că a fost permanent conectată cu tot ce s-a întâmplat acasă. „Da, este vacanța noastră romantică și am fugit de acasă. Cu cei mici am fost la munte, dar acum am plecat doar noi doi. Casa noastră se află în plin șantier, însă am avut nevoie de un respiro. Micuții sunt acasă, noi vom reveni zilele acestea. Revenim cu forțe proaspete.", ne-a spus frumoasa vedetă și mămica eroină.

Adi Sînă și Anca Serea sunt în proces de renovare a casei

După cum se știe, cei doi sunt în plin proces de transformare a casei. Au locuit foarte mult timp în Cernica, în Cartierul Black Swan, fiind vecini cu Smiley și Andreea Bănică, iar în toamna anului 2019, Anca Serea și Adrian Sînă au decis să facă o relocare importantă, pentru că pierdeau două sau trei ore în trafic doar pentru a ajunge la școlile sau la locurile de muncă. Plecau dimineața de acasă și mai veneau doar seara. 

Din Cernica, Anca și Adi s-a mutat în Pipera, într-o vilă cu chirie. Pe parcurs și-au dat seama că nu mai este chiar atât de încăpătoare, mai ales că cei șase copii ai lor au crescut, iar unii dintre ei au nevoie de camere individuale.

Cât costă vila în care s-au mutat Anca Serea și Adi Sînă

Tot în Pipera, în noiembrie, cei doi si-au cumpărat o vilă cu etaj, amplasată într-o zonă foarte bună, care beneficiază de o grădină/curte generoasă, astfel că piticii ei se vor putea juca în voie. Prețul este cel specific zonei, aceasta costând în jur de 500.000 de euro.

Practic, cheltuielile sunt doar cele pentru renovarea și mobilarea spațiului, având în vedere că a vândut un bun, iar câștigul a fost investit în altul, de aceeași valoare. Dacă lucrările decurg bine și găsește mobila potrivită, marea familie va putea petrece sărbătorile de iarnă într-o casă nouă, super spațioasă.    

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net