Ce face Anca Serea cu hainele și jucăriile copiilor? „Am golit jumătate de casă la ultima mutare!”

#Exclusiv Click!

Anca Serea și Adi Sînă au terminat, de curând, reamenajările la casa lor din Băneasa, pe care au cumpărat-o după ce au stat acolo doi ani cu chirie. Au făcut curățenie generală, în urma căreia au donat haine și jucării cu grămada la copii nevoiași.

Anca Serea și soțul ei, solistul Adrian Sînă, au locuit timp de doi ani cu chirie, într-o casă dintr-un cartier rezidențial, situat în apropiere de Pădurea Băneasa.

Casa a fost, de la început, pe gustul lor, căci locuința beneficia de toate facilitățile, cu o pădure în vecinătate, iar copiii erau extrem aproape de școală.

Anca Serea și Adrian Sînă au reușit până la urmă să cumpere cu banii jos casa, care a costat o mică avere. Însă, eforturile lor financiare au meritat. După ce au cumpărat casa, au început să o reamenajeze după gustul lor.

De abia recent au terminat toate amenajările, inclusiv la mansardă, dar și curățenia generală, în urma căreia au scos saci de haine și jucării, rămase de la cei șase copii ai lor. Anca și Adi au mers și au donat bunurile unor copii nevoiași.

Slavă Domnului că am termintat cu amenajările, cu toaăt mutarea. Acum suntem cam în ultima fază, mai avem puțin așa de aranjat pe la jucăriile copiilor. Am făcut o triere și am golit cam jumătate de casă.

Recent, am mers și am făcut și niște donații minunate. Am fost în vizită la niște copii dintr-un sătuc de pe la munte. Am donat foarte multe jucării, foarte multe haine și multe cărți.

Le-am dat hainele copiilor care nu le mai veneau, din cele mai vechi, dar și haine noi, pe care nici nu apucaseră să le poarte. Nu-mi place să mă laud cu genul acesta de fapte. Astea le fac cu inima!”, a declarat Anca Serea, pentru Click!

Anca Serea: „Am momente când obosesc, pur și simplu!”

Anca Serea (41 de ani) se mândrește cu o familie foarte numeroasă. A fost, pe drept cuvânt, supra-numită mama eroină din shiw-biz, după ce a dat naștere celui de-al șaselea copil. Anca are patru copii cu partenerul ei actual, cântărețul Adi Sînă: Noah, Ava, Moise și Leah. David și Sarah, sunt copiii Ancăi proveniți din primul său mariaj, cel cu afaceristul Filip Poplingher, care s-a stins din viață în 2010, din cauza unei boli incurabile.

Anca are și o bonă care o ajută cu copiii, dar și aceasta e depășită de situație și abia se mai descurcă cu micuții. Băieții familiei sunt de departe cei mai problematici.

Moise nu stă locului o clipă, întoarce casa cu fundul în sus. În rest, ceilalți sunt cuminței, mai ales fetele. Eu și Adi ne dorim să fim sănătoși că așa le facem pe toate. Alergăm toată ziua încolo și-ncoace. Mă bucur că am reușit să ne mutăm în casa nouă. A fost un haos total, pentru că am reamenajat, practic, tot.

Fiecare copil are camera lui. E greu cu curățenia, dar mă mai ajută și bona, mă ajută și mama. E greu cu un copil, dar barem cu șase. Uneori, nu fac față nici cu bona! E haos! Se întâmplă uneori să-i găsesc și nemâncați, dar ne organizăm imediat. Am momente când obosesc, pur și simplu!”, ne-a mai spus Anca.

Anca Serea și Adi Sînă s-au căsătorit în 2015 și formează unul dintre cele mai frumoase și mai solide cupluri din showbiz.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
pepe raluca pastrama jpg
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net