Anca Serea dezvăluie cât de exigent e Adi Sînă în dormitor: „Are ritualul lui”

#Exclusiv Click!

Anca Serea și Adrian Sînă au căsnicie bună de pus în ramă! Până acum, însă, nimeni nu a intrat în dormitorul lor ca să le afle secretele, în afara copiilor, care se răsfață și mai dorm cu părinții, din când în când. Anca a dat din casă și ne-a dezvăluit ce cerințe are soțul ei în dormitor.

Anca Serea (41 de ani) și Adi Sînă (45 de ani) s-au căsătorit în 2015, iar de atunci formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă. Au șase copii acasă, însă cei doi le fac față cu brio!

Citește și: Motivul pentru care Anca Serea nu mai face copii: „O prostie! Nu mai fac și al șaptelea copil!”

Acum sunt în reamenajări, căci și-au cumpărat casa în care au stat cu chirie. Dormitorul trebuie și el reîmprospătat, așa că cei doi caută patul ideal, care să le satisfacă cerințele, destul de exigente, mai ales în cazul lui Adi. În premieră, Anca a dat din casă și a spus ce ritual strict are soțul ei în dormitor!

Cu cine se întâmplă să mai doarmă în pat?

Adi doarme doar pe partea dreaptă a patului, iar eu pe partea stângă! Are ritualul lui. Lenjeria la el trebuie să fie la linie, apretată toată, nici o cută, nimic șifonat! Altfel, el nu poate să doarmă!

La fel draperiile de la ferestre, trase toate la linie, ca nu care cumva să intre o rază de lumină dimineața că, gata, i-ai stricat somnul și ziua. E adevărat că se mai întâmplă uneori să mai dormim cu doi copii între noi, dar lui nu-i place asta! E disciplinat din cale afară!”, a dezvăluit soția lui Adi Sînă, pentru Click!

Au fost la un pas de divorţ!

Anca Serea și Adi Sînă s-au căsătorit în 2015 și formează unul dintre cele mai frumoase și mai solide cupluri din showbiz. Din afară, cuplul lor pare unul de vis, fără probleme, fără frecușuri. Iată, însă, că au existat și unele momente de criză, atunci când s-a pus chiar problema divorțului între cei doi parteneri.

Momentele cele mai neplăcute sunt acelea când eu și Adi ne certăm grav și ajungem la concluzii din alea că nu ne potrivim, că divorțăm etc. Dar ne iubim atât de mult încât realizăm, chiar dacă ne certăm foarte tare, că nu putem face asta. E nevoie de tact.

De-aia suntem o familie, să înțelegem că suntem fiecare cu direcțiile noastre, cu atribuțiile noastre. N-am intenționat niciodată să-i reproșez că pleacă în turneu, că stă mai puțin cu copiii.

Avem grijă să avem și momentele noastre în doi, de cuplu. Mergem la hotel, facem genul ăsta de escapade”, a dezvăluit Anca Serea, pentru okmagazine.ro

Anca Serea are 41 de ani și se mândrește cu o familie foarte numeroasă. A dat naștere la nu mai puțin de șase copii, și pentru asta a fost supra-numită mama eroină în showbiz.

Anca are patru copii cu cântărețul Adrian Sînă, Noah, Ava, Moise și Leah. David și Sarah, sunt copiii rezultați din primul mariaj al vedetei, cel cu afaceristul Filip Poplingher, care a decedat în anul 2010, răpus de leucemie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub bianca dragusanu png
cub ioana nastase png
cub paula seling png
FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (5) jpg
infidelitate 0 jpeg
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
image
image
image
image
image
image
cub rona hartner png
cub francisca png
cub ioana nastase png
cub ellie white png
cub paula seling png
cub ioana nastase png