Motivul pentru care Anca Serea nu mai face copii: „O prostie! Nu mai fac și al șaptelea copil!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anca Serea nu mai vrea al șaptelea copil! Vedeta a spus un „nu” răspicat și recunoaște că cele șase odrasle pe care le are acasă îi sunt de ajuns. Serea se află în amenajări cu mansarda casei și toată lumea doarme printre cutii. În plus, doi dintre prichindei sunt răciți cobză.

La Anca Serea acasă e nebunie mare! Vedeta are toți copiii acasă și de abia mai face față distracției. Sunt nouă persoane cu totul în casă, iar doi dintre prichindei, Moise și Leah, au răcit cobză.

La 41 de ani, Serea se mândrește cu o familie mai mult decât numeroasă. A fost supra-numită mama eroină, după ce a dat naștere și celui de-al șaselea copil! Anca are nu mai puțin de patru copii cu partenerul actual, cântărețul Adrian Sînă: Noah, Ava, Moise și Leah.

Citește și: Cât de bine seamănă fiica Ancăi Serea cu vedeta!

David și Sarah, sunt copiii rezultați din primul mariaj al vedetei cu afaceristul Filip Poplingher, care a decedat în anul 2010. Acum, toată lumea se întreabă dacă Anca mai face și al șaptelea copil. Vedeta este, însă, categorică!

Nu, deocamdată nu! E o prostie! Îmi sunt de ajuns ăștia pe care-i am! Mulțumesc lui Dumnezeu! Năzdrăvanii familiei sunt Leah și Moise.”, a declarat Anca Serea, pentru Click!

Anca Serea: „La mine acasă se doarme pe cutii!”

Anca Serea și soțul ei, solistul Adrian Sînă, au locuit de doi ani cu chirie într-o casă dintr-un cartier rezidențial, situat în apropiere de Pădurea Băneasa. Cei doi au reușit de abia acum să cumpere casa respectivă, la care amenajează, mai nou, și mansarda! Așa că e deranj mare!

Noi am cumpărat o casă anul anul trecut pe care am amenajat-o ideal. Am băgat foarte mulți bani. A fost un efort financiar foarte mare, dar datorită unor împrejurări am vândut-o. Nu avem regrete. Am vândut această vilă și ne-am cumpărat vila în care locuiam cu chirie care este o casă mult mai mare, mai generoasă ca spațiu, în același ansamblu rezindențial.

Ne-am dorit ca cei mici să meargă pe jos la școală, e chiar în buza durii neasa. Acum amenajăm mansarda care are 4 camere, băi, spațiu de jaocă. E o nebunie, suntem cu muncitorii în casă, punem parchet la etajul unu, dorimim printre cutii, pe saltele. Vrem să fie gata până la Crăciun.

Tot timpul suntem minin 8-9 oameni în casă. Eu, Adi, copiii și doamna care ne ajută, bona. Suntem 9 persoane în șapte dormitoare, un living, un dining, un garaj, mai multe dressinguri.

La curățenie mă descurc eu cu doamna, dar sunt foarte bine organizată. I-am responsabilizat și pe copii”, ne-a mai povestit Anca Serea.

Anca Serea și Adi Sînă s-au căsătorit în 2015 și formează unul dintre cele mai mai sudate cupluri din showbiz.

Cei doi au împreună nu mai puțin de patru copii, și încă doi adolescenți din căsnicia anterioară a Ancăi cu Filip Poplingher, care s-a stins din viață răpus de leucemie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net