Cât de bine seamănă fiica Ancăi Serea cu vedeta!

Anca Serea, 41 ani, este o mămică tare mândră! Fiica ei din prima căsătorie cu omul de afaceri  Filip Poplingher, Sarah, a împlinit 15 ani.

image
Anca Serea și fiica ei

Adolescenta îi seamănă leit mamei sale, iar vedeta este extrem de încântată de fiica ei.

Mesaj emoționant, de ziua fiicei

Astăzi este o zi importantă în familie, ziua în care Sarah noastră împlinește  vârsta de 15 ani. Nu mai este de mult copil, ci o adevărată domnișoară, cu un suflet imens. Mare iubitoare de necuvântătoare, artistă plină de imaginație, veșnică apărătoare a dreptății sub orice formă s-ar manifesta.

Suntem extrem de recunoscători că o avem în viețile noastre, mândri de realizările ei și îi dorim să aibă parte de bucurii și să își împlinească toate visele. La mulți ani, draga noastră Sarah, te iubim!”, a fost mesajul pe care Anca Serea, mamă de 6 copii, l-a postat pe paginile sale de social media pe data de 7 august.

Citește și: Anca Serea, vacanță în Franța cu peripeții! Ce au pățit ea și copiii în tren

Anca Serea are o familie numeroasă și frumoasă alături de soțul ei, Adi Sînă. Cu fostul său partener de viață, Filip Poplingher, Anca Serea are doi copii, pe David, fiul ei cel care care studiază în Olanda, și pe Sarah. Cu Adi Sînă, frumoasa vedetă are patru copii, Noah, Ava, Moise și Leah.

La începutul verii, Anca Serea și întreaga familie au mers la Disneyland, însă vacanța a fost una cu peripeții, din cauza unei fobii a acesteia.

Anca are fobie de zbor

„A fost foarte frumos în vacanță la Disneyland, am ales trenul ca mijloc de transport și o să mai mergem acolo tot cu trenul!”, a mărturisit Anca Serea, pentru Click!, ea având o teamă teribilă de zborul cu avionul.

Am ajuns la o vârstă la care nu mai vreau să fac niciun fel de lucru din obligație. E un efort prea mare pentru mine să merg cu avionul!”, a mai spus soția lui Adi Sînă.

Citește și: Anca Serea se luptă cu stările de anxietate de fiecare dată când pleacă în vacanță «Știu că trebuie să-mi înving frica»

A fost un moment în care vedeta a mers cu avionul, anume când a fost în State cu soțul și familia, însă întregul moment a fost unul plin de tensiune.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
cub loredana groza png
cub acident avioane Heathrow Londra
FotoJet jpg
colaj coolio png
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
BeFunky collage (12) jpg
Un câine a tras o barcă. Foto: Captură video Instagram
An2 Foto Ștefan Both18 jpg
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
francisca (10) JPG
colaj coolio png
cub loredana groza png
FotoJet jpg
BeFunky collage (12) jpg