Anca Serea, gest impresionant pentru refugiații ucraineni din vama Isaccea: «Nu mi s-a părut suficient să fac niște donații»

Situația cu care se confruntă cetățenii ucraineni a emoționat o lume întreagă și a creat un val de solidaritate fără precedent. Mii de oameni au încercat să ofere ajutor oamenilor care au fugit din calea războiului. Între persoanele care nu au rămas indiferente în fața problemei refugiaților se află și Anca Serea.

Anca Serea a oferit o mână de ajutor refugiaților ucaineni
Anca Serea a oferit o mână de ajutor refugiaților ucaineni

Peste un milion și jumătate de persoane au fugit din Ucraina odată cu declanțarea războiului în încecarea disperată de a găsi un loc sigur pentru ei și familiile lor. Vedete de peste Ocean și din România și-au exprimat solodaritatea și au acordat o mână de ajutor celor aflați în nevoie. 

Invitată în platoul emisiunii prezentate de către Cătălin Măruță, Anca Serea a povestit despre cum s-a implicat în criza refugiaților în mod concret și care au fost pașii pe care i-a urmat. Anca Serea a fost prezentă în vama din Isaccea și a văzut cu ochii ei disperarea de pe chipurile oamenilor derutați și speriați care au căutat adăpost în România. 

De când am venit de acolo am impresia că nu îmi găsesc liniștea. Vreau doar să le spun celor care mă ascultă că dimensiunile catastrofei sunt mult mai mari decât ce vedem noi ca titlu informativ pe telefon sau televizor. Nu mi s-a părut suficient doar să fac niște donații. Am luat decizia să plec la Isaccea. Am ajuns dimineața pe la nouă. Era liniște la bac, un coordon de polițilti ne spusese că nu avem voie să trecem", a povestit Anca. 

Prezentatoarea TV a achiziționat saci de dormit, termosuri, produse de igienă și diferite alimente pentru refugiații ucraineni și a vorbit, cu lacimi în ochi, despre imaginile cutremurătoare pe care le-a văzut în portul Isaccea.

Anca Serea a fost șocată de ce a descoperit în vama Isaccea

Deși donase pentru cauza refugiaților, Anca a simțit că implicarea ei nu a fost suficientă, așadar, deși soțul ei nu era acasă de două săptămâni, a decis să își facă bagajul și să plece la Isaccea. Au însoșit-o doi prieteni buni de familie, iar tot ei au fost cei care au ajutat-o în demersul altruist pe care l-a făcut, fără să dea de știre nimănui. 

Anca Serea nu este singura vedetă care s-a implicat în criza refugiaților. Andreea Marin, Iuliana Tudor, Adi Hădean și Ioana Simion sunt alte nume importante din showbiz-ul românesc care s-au implicat activ și au atins o mână de ajutor ucrainenilor care s-au adăpostit în țara noastră după ce Ucraina a fost atacată de către armata lui Vladimir Putin.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

fata diavol jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
1 horoscop zodia taur jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
14 miki kpital si razvan constantinescu adrian pervoschi trenduri 2020 al patrulea jovsky studio 6 jpg jpeg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
sex cuplu shutterstock 503194276 jpeg
incendiu restaurant mp4 thumbnail png
image
image
image
image
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg
mihaela borcea si sorin jpg
andreea balan si george burcea la nunta jpg