Anca Serea se luptă cu stările de anxietate de fiecare dată când pleacă în vacanță «Știu că trebuie să-mi înving frica»

Ultima actualizare:

Anca Serea și Adi Sînă sunt un cuplu îndrăgit și admirat în România. Cei doi, la rândul lor, își arată aprecierea față de fani, ținându-i la curent cu tot ceea ce fac și simt.

Anca Serea și Adi Sînă
Anca Serea și Adi Sînă

Anca și Adi călătoresc des, lucru care nu este neapărat pe placul vedetei. Aceasta a recunoscut că are stări de anxietate de fiecare dată când pleacă departe de meleagurile românești și este nevoită să zboare cu avionul.

Recent, Anca Serea și Adi și-au făcut bagajele și au plecat în Italia să se relaxeze. Însă, pentru vedetă, toate acest plecări reprezintă un stres.

Aceasta s-a deschis în fața publicului și a mărturisit că, înainte de fiecare plecare, se luptă cu stările de anxietate.

Vedeta s-a destăinuit chiar pe rețelele sociale, unde a vorbit, cu fanii săi, despre panică și stări de anxietate. 

Anca Serea și problemele călătoriilor

Citește și Ce fac vedetele de Paște? Anamaria Prodan: «Trebuie să iertăm! Pe Reghe l-am iertat toți!» 

Anca Serea recunoaște că îi este dificil să călătorească și susține că face atacuri de panică cu câteva zile înainte să plece în orice vacanță.

''Mă pregătesc de un zbor, îmi este tare, tare greu. N-am avut cea mai bună stare pentru că îmi este frică, însă Adrian a fost alături de mine și îi mulțumesc că m-a suportat. Foarte greu îmi gestionez stările acestea de anxietate! De frică... Eu intru în această stare înainte cu 2,3 zile, dar știu că trebuie să-mi înving frica. Sunt puțin amețită...'', a mărturisit Ana Serea pe rețelele de socializare.

Anca Serea și Adi Sînă, în vacanță

Cei doi îndrăgostiți au plecat, însă, în vacanță și se bucură de relaxare și de clipele petrecute împreună. Chiar dacă aceasta se confruntă cu diferite stări ce nu îi dau pace, odată ajunsă la destinație, se poate relaxa și bucura de priveliște.

Italia este una din destinațiile preferate ale cuplului, iar aceștia doresc să împărtășească și cu fanii tot ceea ce simt și trăiesc. Așadar, rețelele de socializare sunt pline de poze din locurile vizitate.

Adi Sînă și Anca Serea sunt căsătoriți din anul 2015 și au împreună patru copii. Familia lor este mai numeroasă însă, căci prezentatoarea mai are alți doi copii din mariajul anterior.

Citește și Ce fac vedetele de Paște? Anamaria Prodan: «Trebuie să iertăm! Pe Reghe l-am iertat toți!»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
On Cloudboom Strike jpg
image
image
image
image
image
image
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net