Ce fac vedetele de Paște? Anamaria Prodan: «Trebuie să iertăm! Pe Reghe l-am iertat toți!»

#Exclusiv Click!

De Paște, vedete noastre au ales să stea multe dintre ele acasă, preferând liniștea căminului pentru a întâmpina cum se cuvine Sărbătoarea sfântă a învierii Mântuitorului. Cum însă s-a dat, între timp, undă verde la călătorii, unii au ales destinații exotice pentru a se relaxa, mai ales prin țări mai calde, alții merg în afara Bucureștiului ca să ia o gură de aer.

Vedetele ne-au spus ce fac de Paște
Vedetele ne-au spus ce fac de Paște

Impresara Anamaria Prodan, care este plecată timp de două săptămâni pe lună în Dubai, a ales totuși să petreacă Paștele acasă, la Snagov, împreună cu prietenii și cu copiii. Impresara a avut parte de o lună zbuciumată. A fost pe 7 aprilie prezentă la divorț, la tribunalul din Buftea, unde a dat nas în nas cu Laurențiu Reghecampf, după care, pe 16 aprilie, a mers la cimitir să-și comemoreze mama, pe regretata Ionela Prodan.

Anamaria Prodan face Paștele acasă, la Snagov, cu copiii Sursa:Instagram
Anamaria Prodan face Paștele acasă, la Snagov, cu copiii Sursa:Instagram

Nu plec nicăieri de Paște! Suntem acasă, cu prietenii toți! Stau acasă, după care merg în Dubai o săptămână și încep, încet-încet, treaba, pentru  că am bussines-uri peste tot în lume și în Asia, și în România, și în America. Încet, vreau să mi le pun pe picioare.

Cadoul pe care mi-l doresc cel mai tare de la Paște este să divorțez! Și sper ca asta să se întâmple cât mai repede! Pe Laur l-am iertat toți! Cel mai frumos lucru de Paște este să înveți să ierți!”, a mărturisit impresara, pentru Click!

Andreea Anotnescu dă o tură prin State de Paște Sursa: Instragram
Andreea Anotnescu dă o tură prin State de Paște Sursa: Instragram

Andreea Antonescu: ”Nu mă prea pricep la bucătăreală!”

Andreea Antonescu va pleca în Statele Unite ale Americii de Paște, împreună cu fiica sa, Selena. Andreea nu a reușit nici acum să încheie divorțul de Traian Spak, de care se pare că a rămas legată, deocamdată, cel puțin în acte.

De Paște mergem în State puțin, după care atunci când ne întoarcem mergem și la mare, apoi mergem și la munte, unde își va dori Selena.

Eu sunt foarte gospodină, dar nu mă prea pricep la bucătăreală. Mă pricep la tăiat legumele, sunt super tipicară, tai totul, curâț totul la milimetru. Dar, în ce privește mâncărurile prefer să dau Cezarului ce-i al Cezarului, și anume mamei mele, care face cred cea mai bună mâncare de pe fața pământului!”, ne-a declarat solista.

Anca Serea și Adi Sînă pleacă în afara Bucureștiului Sursa: Instagram
Anca Serea și Adi Sînă pleacă în afara Bucureștiului Sursa: Instagram

Anca Serea și Adi Sînă, cu tot familionul în afara Bucureștiului

Anca Serea și Adi Sînă au ales să petreacă Paștele în afara Bucureștiului, la aer curat, cu tot familionul. Pentru asta au avut de închirat mai multe camere! Una pentru ei și alte două pentru cei șase copii.

O să plecăm undeva într-un complex aflat într-o comună din apropierea Bucureștiului. Acolo sunt mulți căluți, animăluțe și copiii se simt foarte bine. Adi a închiriat trei camere acolo că nu încăpeam toți într-o cameră!”, a declarat Anca Serea, pentru Click!

Valentina Pelinel le-a pus pe gemene la ornat ouă, de Paște Sursa: Instagram
Valentina Pelinel le-a pus pe gemene la ornat ouă, de Paște Sursa: Instagram

Valentina Pelinel a vopsit ouăle pentru prima dată cu gemenele lui Borcea!

Valentina Pelinel și Cristi Borcea fac și ei Sărbătorile acasă, în familie. Valentina a înroșit ouăle anul acesta, în premieră, împreună cu gemenele Rania și Indira, care au deja trei anișori.

De Paște, stăm acasă, în familie, cu copiii. De abia aștept să pun ouăle fierte în față fetelor, să văd ce fac cu ele, cum își dau frâu liber imaginației. Sunt curioasă că anul trecut ele nu au colorat ouă, că erau prea mici, s-au uitat mai mult la noi.

Acum o să se implice și ele, sunt curioasă ce vor face, care ce creează, cât de talentate sunt! Rania e năzdravana familiei, dar eu zic că ea are personalitate!”, ne-a spus Valentina.

Oana Sârbu are amintiri triste cu părinții, de Paște Sursa: Facebook
Oana Sârbu are amintiri triste cu părinții, de Paște Sursa: Facebook

Oana Sârbu:” Îmi amintesc de cozonacul bunicii mele, de neegalat!”

Pentru Oana Sârbu însă, Sărbătorile de anul acesta sunt triste. Vedeta și-a pierdut ambii părinți pe pandemie, iar Paștele îi aduce aminte de copilărie.

Întâmpin Paștele anul acesta cu amintirea copilăriei. În copilărie, Paștele era o sărbatoare de familie. Mergeam la Patriarhie, cântam toate cântecele bisericești. O aveam pe mătușa mea care cânta în cor. Bunicul meu a fost cântăreț în strană la biserică și îmi sunt foarte familiare cântecele bisericești ordtodoxe.

Îmi aduc aminte că aveam ouă, cozonac făcut de bunica ca nimeni altcineva, era de neegalat. Acum îmi place Iepurașul care aduce pe iarbă ouășoarele de ciocolată! Anul ăsta, voi merge la Băile Herculane, unde voi cânta. Din păcate, nu-i voi mai avea alături pe părinții mei, pe care i-am pierdut. Sunt niște Sărbători triste!”, ne-a mărturisit cântăreața.

Livia Graur și fetița ei, Renata, nelipsite de la vânătoarea de ouă Sursa: Instagram
Livia Graur și fetița ei, Renata, nelipsite de la vânătoarea de ouă Sursa: Instagram

Livia Graur, sărbători în familie: ”E prea aglomerat ca să plecăm pe undeva!”

Și Livia Graur, prezentatoarea Știrilor Focus de la Prima TV, a preferat să stea acasă de Paște, numai ca să evite aglomerația specifică Sărbătorilor.

Paștele e tradițional în familie, dintotdeauna a fost așa. Toate sărbătorile religioase le petrecem în familie, nu cred că e necesar să facem altfel pentru că și așa e aglomerat.

Adică avem tot restul anului să ne plimbăm, să mergem în diverse locuri, așa că și anul acesta petrecem tot în familie. Dacă ne ajută vremea o să facem și o mică vânătoare de ouă pentru copii. Acum că s-au inventat tot felul de chestii, trebuie să fim ingenioși.

Vacanță ne luăm mai încolo, mi-ar plăcea totuși să ajungem la Paris, pentru că i-am promis Renatei că mergem la Disney”, a declarat Livia Graur, pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net