De ce nu are somn Anca Serea: «Ne-a dat mari bătăi de cap!»

Mama de 6 copii, Anca Serea (41 ani) trage un semnal de alarmă! Doi dintre copiii săi, Moise (6 ani) și Leah (3 ani) au contactat un virus, mai precis gastroenterită.

Anca Serea nu a putut dormi din cauza copiilor bolnavi
Anca Serea nu a putut dormi din cauza copiilor bolnavi

Viața de mamă nu este deloc simplă, după cum a spus chiar Anca. Boala i-a creat îngrijorare și multă bătaie de cap pentru că s-a lăsat cu: febră, vărsături, scaune moi și alte simptome neplăcute. Vedeta nu a reușit să doarmă deloc pentru că și-a vegheat copiii și i-a îngrijit ca să le fie bine.

„Seară bună și nu prea! Atunci când se întâmplă ca cei mici să se îmbolnăvească, fără să vreau îmi pierd puțin cumpătul și încep să-mi fac diverse scenarii… De câteva zile Leah, dar și Moise au contactat un virus destul de urâțel care ne-a dat mari bătăi de cap: febră, vărsături, scaune moi, inapetență, stare de slăbiciune. Noroc că au fost la câteva zile distanță și cumva am reușit să-mi adun puterile și să gândesc optimist. Astăzi am citit întâmplător că România se confruntă cu o explozie de astfel de cazuri, iar sfatul meu este să evităm pe cât se poate spațiile aglomerate și să respectăm regulile de igienă, indiferent de vârstă. Vă doresc multă, multă sănătate și o săptămână ușoară! Sperăm ca mâine să fim mai activi și ca frații lor să nu fie și ei afectați!”, a fost mesajul scris de Anca Serea pe rețelele de socializare.

Citește și: Cât de bine seamănă fiica Ancăi Serea cu vedeta 

Adi Sînă își apreciază soția, pe Anca Serea

Anca Serea este foarte apreciată de către soțul ei, Adi Sînă, care îi laudă meritele de mamă și soție completă.

Ce spune Adi Sînă despre frumoasa lui soție, cum face față Anca Serea programului zilnic încărcat? „Ea le face pe toate și i se potrivește foarte bine statutul de mamă eroină! Chiar le face pe toate! Sper să avem mai mult timp pentru noi, avem amândoi programul destul de încărcat”, a spus artistul, mândru de faptul că are o soție descurcăreață.

După patru ani de relație, Anca Serea și Adi Sînă s-au căsătorit civil în luna noiembrie a anului 2015. Se pare că la începutul relației lor, Anca Serea nu s-a lăsat prea ușor cucerită de Adi Sînă.

Vezi și: Cum o răsfață Adi Sînă pe Anca Serea după șapte ani de căsătorie 

Cei doi au acum patru copii împreună: Leah, Moise, Ava și Noah. Cu primul său soț, omul de afaceri Filip Poplingher, care a fost răpus de o boală cruntă în 2010, leucemie, Anca Serea are doi copii, pe David și pe Sara. Anca Serea a fost mamă tânără. Ea l-a născut pe fiul ei David, primul său copil, pe când avea 21 de ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net