Anca Serea, trup de fotomodel, după șase nașteri. Cum se răsfață vedeta?

Ultima actualizare:

Anca Serea, în vârstă de 41 de ani, este o femeie foarte ocupată, dar își găsește întotdeauna timp pentru micile clipe de răsfăț. Paparazzi Click! au surprins-o zilele trecute la plimbare, în București. Deși este mama a șase copii, Anca ar putea defila cu ușurință oricând pe podium!

cub anca serea png

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Ancăi Serea îi plac foarte mult florile. Nu doar o dată a fost fotografiată îndreptându-se spre diferite florării de unde a plecat cu buchete impresionante de flori. Asta s-a întâmplat și zilele trecute. Soția lui Adi Sînă a luat o pauză de la viața de familie și și-a acordat câteva clipe de liniște. 

Citește și: Cum o răsfață Adi Sînă pe Anca Serea după șapte ani de căsătorie 

Anca Serea a fost fotografiată la bordul autoturismului de lux. Vedeta a trecut pragul unei florării din Pipera și și-a cumpărat un buchet superb. Ce ne-a atras atenția nu au fost, totuși, florile, ci ținuta Ancăi și faptul că, după șase nașteri, reușește să aibă forme de fotomodel. Prezentatoarea a purtat o fustă cu animal print și o cămasă largă, galbenă. Geanta mică, roșie a oferit încă o pată de culoare.

În picioare a purtat o pereche de sandale cu toc mic, semn că lejeritatea este foarte importantă pentru ea. Nici coafura Ancăi nu a fost una ieșită din comun, ci a ales clasicele bucle ușoare cu care ne-a obișnuit deja. 

Anca Serea a avut parte și de un mic accident vestimentar, iar sutienul i-a creat ceva dificultăți. Precaută să nu fie observat și printr-un gest discret, Anca și-a aranjat ținuta și a pornit mai departe încrezătoare și cu o atitudine degajată. 

Vezi și: Anca Serea și Adi Sînă au refuzat să participe la America Express 

Anca Serea și Adi Sînă au cinci copii împreună

Anca Serea are șase copii, pe ultimul l-a născut în august 2019, o fetiță pe nume Leah Maria. Anca Serea şi Adrian Sînă mai au împreună trei copii: pe Noah (8 ani), pe Ava (7 ani) şi pe Moise (5 ani).

Vedeta Prima TV a mai fost căsătorită, însă a rămas văduvă la numai 28 de ani, după ce soţul său a murit de cancer. Ea i-a dăruit afaceristului Filip Poplingher doi copii, pe David (20 ani) şi pe Sara (12 ani). Cu Adi este căsătorită din anul 2015.

Anca Serea și Adi Sînă au refuzat să participe la America Express 

Anca Serea și Adi Sînă au fost ofertați de către Antena 1 pentru a participa la „America Express". Deși propunerea pe care au primit-o era una de nerefuzat, din punct de vedere financiar, cuplul a decis să nu participe. Anca a dezvăluit care a fost motivul care i-a determinat să refuze oferta. Conform Ancăi, emisiunea este una care presupune un efort fizic intens, iar ei nu se simt atât de plini de energie încât să facă față curselor dificile. 

„Am primit o ofertă de nerefuzat, să plec cu Adi la Asia Express, dar ne-am gândit bine și am zis nu. Am refuzat din mai multe considerente, plus că nu mi se pare că ni se potrivește, avem o vârstă.

Eram plătiți pe sezon, depinde și cât stăteam, ce rating era. Fiecare alege ce e mai bun pentru el. Nu ne tentează genul ăsta de emisiuni. Alții sunt probabil mai plini de energie", a declarat Anca Serea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!