Câți bani au băgat Anca Serea și Adi Sînă în noua casă din Băneasa? «Am dublat bugetul!»

#Exclusiv Click!

Anca Serea și Adrian Sînă au tras speranțe ca, de Paște, să se mute în casa mult visată. Se pare, însă, că nu le-a cam ieșit pasența. Cei doi și-au cheltuit toate economiile pe noua lor casă, care însă nu este gata pentru a a se muta în ea. Casa se află în același cartier rezidențial unde au locuit până acum, dar cu chirie, și este identică cu vechea locuință.

Anca Serea și Adi Sînă se mută în casă nouă Sursa:Instagram
Anca Serea și Adi Sînă se mută în casă nouă Sursa:Instagram

Anca Serea și soțul ei, solistul Adrian Sînă, locuiesc de doi ani cu chirie într-o casă dintr-un cartier rezidențial, situat în apropiere de Pădurea Băneasa. Casa beneficiază de toate facilitățile, are o pădure în zonă, iar copiii sunt foarte aproape de școală.

Satisfăcuți de locuința în care erau însă doar chiriași, Anca și Adi au decis să-și cumpere o casă identică, în același cartier, însă au cam ajuns la fundul sacului, pentru că costurile locuinței au depășit cu mult bugetul pe care-l alocaseră inițial. Locuința este cotată la 500.000 de euro!

Așa se face că, deși vroiau să se mute de Paște în noua lor casă, ca și proprietari, nu au mai reușit. Se pare că mai au ceva de așteptat. 

De doi ani stăm cu chirie!

Aproape că ne-am mutat, mai avem foarte puțin de lucru, plănuim să ne mutăm în casa nouă cât mai repede. Doream să petrecem Paștele în casă nouă, dar mai avem puțin de așteptat. Cam de vreo patru luni așa ne chinuim să ne mutăm și ne-a luat mai mult timp decât am preconizat și mai mulți bani decât am calculat.

Noi stăm cu chirie de doi ani și jumătate, de dinainte de pandemie. Acesta a fost și scopul pentru care ne-am mutat, în acest cartier, ca să-l testăm înainte de a ne cumpăra o casă aici. Casa cumpărată este în același complex, doar că până acum stăteam cu chirie, a declarat Adrian Sînă, pentru Click!

Ancăi nu-i pare însă rău că a scos mai mulți bani din buzunare, mai ales că a meritat tot efortul financiar.

Materialele și serviciile s-au scumpit foarte mult, este și o cerere mare. Ne-am făcut un plan și un buget pe care din păcate chiar l-am dublat, dar aste e, e vorba despre căminul nostru. Casa familiei noastre.

Am făcut niște eforturi financiare mari ca să locuim într-un complex foarte frumos, în apropiere de pădurea Băneasa. Prezintă un mare avantaj pentru copiii noștri care fac până la școală un minut. Pot merge și pe jos!”, a declarat Anca Serea, pentru Click!

Anca Serea are şase copii

Anca Serea și Adi Sînă sunt împreună de șapte ani și formează unul din cele frumoase și mai sudate cupluri din show-biz. Cei doi au împreună nu mai puțin de patru copii, și încă doi adolescenți din căsnicia anterioară a Ancăi cu Filip Poplingher, care s-a stins din viață răpus de leucemie.

Anca Serea a fost numită mămica eroină, fosta prezentatoare a Știrilor sportive de la Prima TV reușind să dea naștere până acum la șase copii. Adi Sână, soțul ei și solistul trupei Akcent, l-ar mai dori și pe al șaptelea, însă Anca a spus pas. Deocamdată!

Citește și:<<Anca Serea și Adi Sînă se mută din nou cu cei șase copii. Cum arată vila de 500 000 de euro>>

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net