EXCLUSIV Anca Serea, confruntare serioasă cu Poliția Română. Ce i-au făcut oamenii legii, în plină stradă

Statutul de vedetă vine, uneori, cu beneficii neașteptate. Anca Serea (41 de ani) a simțit pe pielea ei ce bine e să te știe lumea de la televizor și, în plus, să fii posesoarea unui zâmbet fermecător.

Anca Serea a rezolvat cu grație o chestiune legală semnalată de polițiștii de la Circulație
Anca Serea a rezolvat cu grație o chestiune legală semnalată de polițiștii de la Circulație

Recent, paparazzii Click! au surprins-o pe Anca Serea angajată într-o dispută cu un echipaj de poliție din cauză că oprise mașina într-un loc nepermis.

Vedeta era în trecere într-o zonă aglomerată din nordul Capitalei și a oprit pentru puțin timp, ca să lase o prietenă, chiar înaintea unei treceri de pietoni. Din grabă însă, vedeta a ”mușcat” cu roțile din față din trecerea de pietoni.

Ghinionul a făcut ca fix în acel moment să treacă prin zonă un echipaj de poliție, care a observat imediat că Anca a încălcat legea. Cum nu era vorba despre o infracțiune semnificativă, oamenii legii s-au mulțumit doar să-i atragă atenția vedetei, din mașină.

Anca a răspuns la solicitarea polițiștilor, a coborât geamul și a intrat în dialog cu ei. Vedeta și-a admis vina și le-a explicat oamenilor legii că a fost vorba despre câteva secunde, cât a lăsat-o pe prietena ei să coboare din mașină.

Pritena Ancăi a intervenit și ea, ca să confirme explicațiile Ancăi. Zâmbetul larg de pe chipul acesteia arată clar că discuția cu polițiștii nu a fost deloc tensionată, probabil și datorită faptului că Anca este o vedetă foarte plăcută. Și dacă nici statutul de mamă pentru șase copii nu te ajută să rezolvi cu grație situațiile problematice, atunci nu mai știm ce poate fi de folos.

Citește și: Paparazzi Click! Ce distanți sunt Anca Serea și Adi Sînă, prin oraș! Vedeta și-a cumpărat singură flori și prăjituri

Anca Serea s-a implicat în ajutorarea refugiaților din Ucraina

Anca Serea este o vedetă cu suflet mare. Prezentatoarea TV s-a implicat încă din primele momente în ajutorarea refugiaților din Ucraina.

Anca a achiziționat saci de dormit, termosuri, produse de igienă și diferite alimente pentru refugiații ucraineni și le-a dus chiar ea cu mașina în portul Isaccea.

Citește și: Anca Serea, gest impresionant pentru refugiații ucraineni din vama Isaccea: «Nu mi s-a părut suficient să fac niște donații»

Deși donase deja bani pentru cauza refugiaților, Anca a simțit că implicarea ei nu a fost suficientă, așa că și-a mobilizat niște prieteni de familie și a pornit cu ajutoare materiale la granița cu Ucraina. 

Anca Serea nu este singura vedetă care s-a implicat în criza refugiaților. Andreea Marin, Iuliana Tudor, Adi Hădean și Ioana Simion sunt alte nume importante din showbiz-ul românesc care s-au implicat activ și au atins o mână de ajutor ucrainenilor care s-au adăpostit în țara noastră după ce Ucraina a fost atacată de către armata lui Vladimir Putin.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
1 horoscop zodia taur jpg jpeg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
business 816491 1920 jpg
14 miki kpital si razvan constantinescu adrian pervoschi trenduri 2020 al patrulea jovsky studio 6 jpg jpeg
bani mita lei FOTO Shutterstock
zbor Wizz Air întârziat pe Aeroportul Otopeni jpg
image
image
image
image
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg
mihaela borcea si sorin jpg