Anca Serea, adevărul despre plecarea lui Adi Sînă de acasă: „Eu am o problemă!”

#Exclusiv Click!

Adrian Sînă a pus, recent, pe jar, o țară întreagă, cu un mesaj postat pe contul lui de socializare! Artistul a anunțat că pleacă de acasă! Anca Serea face lumină în ceea ce privește situația actuală din cuplul lor.

Anca Serea (42 de ani) și Adrian Sînă (46 de ani) s-au căsătorit în 2015, iar de atunci formează unul dintre cele mai frumoase și mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Au nu mai puțin șase copii acasă, iar Anca Serea a fost supra-numită „mamă eroină”.

Din afară, cuplul lor pare unul de vis, fără probleme mari și fără scandaluri. Au existat, însă, și momente de criză în căsnicia lor, atunci când s-a pus chiar problema divorțului.

Recent, Adrian Sînă a făcut o postare pe Facebook, în care anunța plecarea lui de acasă, ceea ce a făcut ca fanii să reacționeze și să se întrebe ce s-a întâmplat între cei doi. Văzând că oamenii fac tot felul de presupuneri, Anca Serea a decis să facă lumină în acest „caz”.

Anca Serea: „Sunt adepta vacanțelor de cuplu!”

De 1 mai, Adi cântă și cred că voi merge cu el. De 1 mai, de regulă, noi stăm împreună.

Eu sunt adepta vacanțelor de cuplu și adepta vacanțelor cu copiii, separat. În februarie noi am fost cu copiii în vacanță, iar în martie am fost împreună amândoi la Florența. Doar noi doi. A fost minunat! M-aș întoarce oricând în Italia!

Am fost cu mașina până în Italia. Eu am o problemă în ce privește zborul cu avionul. Tocmai de aceea nu merg cu Adi de multe ori, pentru că el vrea mereu să mă ia cu el. Copiii îi las cu mama acasă atunci când plecăm împreună. Am mare noroc cu ea”, ne-a declarat Anca Serea.

Au fost la un pas de divorț!

Anca Serea și cântărețul Adrian Sînă sunt împreună de 12 ani, iar de 8 ani sunt căsătoriți. La un moment dat, Anca a dezvăluit că au fost chiar la un pas de divorț.

Cred că a existat un moment sau două în care am vrut să renunțăm, dar ne-am dat seama că nu aveam un motiv suficient de serios. Cred că toate experiențele astea, și acum vorbim foarte serios, ne fac să realizăm ce avem, de fapt.

Am zis că nu o să mergem mai departe, că o să ne despărțim, dar nu. Mi-am dat seama apoi că nici nu a fost adevărat”, a declarat Anca Serea, într-o emisiune tv.

Anca Serea: „Ne certam destul de des!”

Anca și Adi știu, totuși, să mențină romantismul în relația lor, chiar și după 8 ani de căsnicie. Cei doi recunosc, însă, fără menajamente, că se mai și ciondănesc din când în când. La începutul relației lor, certurile erau la ordinea zilei. Cu toate acestea, cu trecerea timpului, cei doi au învățat că este important ca fiecare să lase de la el în momentul în care apare un conflict.

Secretul este că am învățat să lăsăm unul de la altul mult, să ne spijinim, să nu ne mai certăm așa de des și să ne înțelegem. Ne certam destul de des din lucruri banale, găseam noi tot felul de motive.

Acum, însă, am învățat că tragem amândoi în aceeași direcție, la aceeași căruță, cum s-ar spune. Dar, la fel de adevărat este că, cine nu se ceartă, nu se iubește.

Ne spunem «te iubesc» în fiecare zi, la fiecare telefon. Adi spune cel mai des. Nu există zi să nu-mi zică!”, a declarat Anca Serea, pentru Click!

Adi Sînă și Anca Serea sunt căsătoriți din anul 2015 și au împreună patru copii. Familia lor este mult mai numeroasă, căci fosta prezentatoare de la Prima TV mai are doi copii din mariajul cu afaceristul Filip Poplingher, care a fost răpus, însă, de o boală nemiloasă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
la calculator evaluare de acasa   foto pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
ad21b831 0e14 4e80 bfd3 223bfd220361 jpg
oana roman jpg
image png
Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit. Foto: cancan.ro
Banner Gheorghe Turda
heidi klum costum baie profimedia jpg
Banner Dana Roba
Mihai Mitoseru și Andreea Mantea au cântat și au dansat alături de marea artistă
image
actualitate.net
image
actualitate.net