Cum o împacă Adi Sînă pe Anca Serea după o ceartă zdravană? I-a prins punctul slab! „Știe el ce știe!”

#Exclusiv Click!

Unde ceartă nu e, nici dragoste nu e! Anca Serea și Adrian Sînă au reușit să treacă cu brio de situațiile mai puțin plăcute din căsnicie. Cântărețul i-a prins punctul slab soției sale și, după o ciondăneală, știe cum să o împace. Merge și îi cumpără o pereche de pantofi! Avem cele mai savuroase declarații!

Anca Serea și Adrian Sînă știu să mențină romantismul viu într-o relație, chiar și după 8 ani de căsnicie.

Iubirea lor rezistă timpului, chiar dacă cei doi recunosc că se mai și ciondănesc, din când în când. La începuturile relației lor, certurile erau la ordinea zilei în casă. Între timp, însă, Adi a învățat cum să domolească furia soției sale și cum să se folosească de punctul ei slab, fie pentru a obține iertarea, fie pentru a liniști lucrurile. 

Anca adoră pantofii cu talpă roșie, iar aici ne referim la cei de designer, bineînțeles. Nu e femeie care să nu știe faptul că Louboutin produce adevărate bijuterii de pus în picioare, iar Adi profită de ocazie și, după o altercație în familie, vine cu cadoul mult-dorit. Lucrurile se calmează ca prin minune! Credem și noi pe cuvânt...

Anca Serea: „Ne certam destul de des”

Pantofii aceștia mi i-a adus Adi de la Londra. Sunt cunoscuții pantofi cu talpă roșie, sexy. De fiecare dată, Adi mă surprinde cu câte o pereche de pantofi pentru că știe că-mi plac foarte mult. După ce ne certăm mereu îmi aduce câte o pereche cadou. Știe el ce știe!”, a mărturisit Anca Serea, pentru Click!.

Cei doi au dezvăluit care ar fi, de fapt, secretul unei relații fericite și de lungă durată, așa ca a lor.

Secretul este că am învățat să lăsăm unul de la altul mult, să ne spijinim, să nu ne mai certăm așa de des și să ne înțelegem. Ne certam destul de des din lucruri banale, găseam noi tot felul de motive.

Acum, însă, am învățat că tragem amândoi în aceeași direcție, la aceeași căruță, cum s-ar spune. Dar, la fel de adevărat este că cine nu se ceartă nu se iubește. Cât de des ne spunem te iubesc?! În fiecare zi, la fiecare telefon. Adi spune cel mai des. Nu există zi să nu-mi zică!”, a mai declarat Anca Serea, pentru Click!.

Adi Sînă și Anca Serea sunt căsătoriți din anul 2015 și au împreună patru copii. Familia lor este mult mai numeroasă însă, căci fosta prezentatoare tv mai are alți doi copii din mariajul cu afaceristul Filip Poplingher, răpus de o boală nemiloasă.

Au fost la un pas de divorț!

Anca Serea și cântărețul Adrian Sînă sunt împreună de 12 ani, iar de 8 ani sunt căsătoriți. Nu mereu, însă, totul a fost roz în relația lor. La un moment dat, Anca a mărturisit că au fost chiar la un pas de divorț.

Cred că a existat un moment sau două în care am vrut să renunțăm, dar ne-am dat seama că nu aveam un motiv suficient de serios și cred că toate experiențele astea, și acum vorbim foarte serios, ne fac să realizăm ce avem, de fapt.

Am zis că nu o să mergem mai departe, că o să ne despărțim, dar nu. Mi-am dat seama apoi că nici nu a fost adevărat”, a dezvăluit Anca Serea, invitată într-o emisiune tv.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net