Anca Serea, probleme serioase cu cei șase copii: „Nu mai fac față nici cu bona! E haos!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cresc copiii, cresc și problemele! Anca Serea recunoaște că se simte uneori depășită de situație cu cei șase copii din dotare. Vedeta a angajat și bonă, o mai ajută și mama ei, însă de abia mai face față „distracției”, căci odraslele ei au început să se mărească.

cub Anca Serea

Anca Serea e mama eroină din show-biz. Are șase copii acasă, de care se ocupă mai mult singură, căci soțul ei, Adi Sînă, stă foarte mut plecat de acasă, pe la concerte. Anca are și o bonă, dar chiar și așa, de abia mai face față, mai ales că acum copiii s-au mărit și au început să se întreacă în prostioare.

Citește și: Anca Serea, recrutată în armată: „M-au chemat pentru că aveam nume de băiat!”

Cine e năzdrăvanul casei?

Anca Serea (41 de ani) se mândrește cu o familie numeroasă. A fost, pe drept cuvânt, supra-numită mama eroină, după ce a dat naștere celui de-al șaselea copil! Anca are patru copii cu partenerul ei actual, cântărețul Adrian Sînă: Noah, Ava, Moise și Leah. David și Sarah, sunt copiii Ancăi proveniți din primul său mariaj, cel cu afaceristul Filip Poplingher, care s-a stins din viață în 2010, din cauza unei boli incurabile.

Anca Serea are, în prezent, o bonă care o ajută, dar și ea e depășită de situație și abia se mai descurcă. Băieții familiei sunt de departe cei mai problematici.

Anca Serea: „Am momente când obosesc, pur și simplu!"

Moise e cel mai năzbâtios. Nu stă locului o clipă, întoarce casa cu fundul în sus. În rest, ceilalți sunt cuminței, mai ales fetele. Eu și Adi ne dorim să fim sănătoși că așa le facem pe toate. Alergăm toată ziua încolo și-ncoace. Mă bucur că am reușit să ne mutăm în casa nouă. A fost un haos total, pentru că am reamenajat, practic, tot.

Fiecare copil are camera lui. E greu cu curățenia, dar mă mai ajută și bona, mă ajută și mama. E greu cu un copil, dar barem cu șase. Uneori, nu fac față nici cu bona! E haos! Se întâmplă uneori să-i găsesc și nemâncați, dar ne organizăm imediat.

Am momente când obosesc, pur și simplu! Eu sunt o persoană foarte bine organizată. Dimineața mă trezesc, strâng pijamalele, fac paturile, deschid geamurile, mai scutur, fac o ordine aparentă, așa. Aspirăm o dată pe săptămână, nu săm dezordine în urmă. Recunosc că băieții sunt cei mai dezorganizați”, a povești Anca Serea, pentru Click!.

Ava, sărbătorită două zile la rând

Zilele acestea, acasă la Anca Serea a fost iar haos, căci fiica ei, Ava, a împlinit nouă ani și a fost sărbătorită două zile la rând. Petrecerea a început încă de pe la 12 noaptea, când micuța a primit un tort și s-a aniversat acasă, alături de toată familia.

A doua zi, Ava a avut parte și de o petrecere alături de toți copiii la un loc de joacă, unde a fost răsfățată cu alte cadouri și a primit un al doilea tort, mai special.

Nici nu știu cum au trecut atât de repede toți acești ani. Stau și mă minunez cât de mari au crescut copii ăștia. I-am făcut ziua Avei și acasă, dar și la un loc de joacă. A fost superb, a primit multe cadouri, dar tortul leneș a fost senzația serii”, ne-a povestit Anca Serea, după petrecerea de vis a fiicei ei, Ava.

Anca Serea și Adi Sînă s-au căsătorit în 2015 și formează unul dintre cele mai frumoase și mai sudate cupluri din showbiz.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg