Anca Serea și Adi Sînă declară război Austriei, după scandalul Schengen

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Adrian Sînă se numără printre vedetele care au decis să declare război, în felul lui, austriecilor , după ce aceștia s-au opus intrării României în spațiul Schengen. Fostul solist al trupei Akcent și-a anulat pe ultima sută de metri vacanța de lux pe care o rezervase într-o stațiune de schi din Austria. Sînă a optat pentru Franța!

Austria și Olanda s-au împotrivit pe data de 8 decembrie intrării României în spațiul Schengen. Acest lucru a stârnit o revoltă fără precedent din partea românilor. Mânate de un spirit profund naționalist, mai multe vedete, dar și afaceriști și oameni politici de la noi au decis să boicoteze brandurile, dar și companiile austriece din România. Și vacanțele rezervate în Austria pică pe capete! 

Adrian Sînă a protestat și el în felul lui! Cântărețul și-a anulat  și el vacanța la schi în Austria, pe care o rezervase pentru luna ianuarie a anului viitor. Soția sa, Anca Serea, a încercat să mai domolească mânia partenerului ei, dar nu a fost chip!

Anca Serea: „Adi e naționalist! A luat foc! Mergem în Franța!”

MCrăciun ne găsește în casa nouă, sperăm să terminăm la timp amenajările. Vom face prăjituri, vom găti tradițional românește, primim invitați, vine mama mea, fratele meu. De Revelion, Adi va pleca din țară, iar eu voi petrece cu nașii noștri și apoi, în ianuarie, plecăm cu toții în Franța, la schi.

Adi a schimbat pe ultima sută de metri destinația. Trebuia să plecăm în Austria, dar el a anulat imediat vacanța, după ce a aflat că austriecii nu ne-au lăsat în Schengen! I-am zis: «ești nebun!»

Noi mergeam în Austria în vacanță, în fiecare an, la schi. Era o tradiție la noi. A schimbat imediat și a luat undeva în Franța! N-am putut să-l conving, el e încăpățânat de felul lui!”, a declarat Anca Serea, pentru Click!

De mai mulți ani încoace, familia Anca Serea-Adrian Sănă obișnuia să meargă la schi, la început de an, în stațiunile de lux din Austria.

Mugur Mihăescu a făcut și el declarații dure împotriva Austriei Sursa: Facebook
Mugur Mihăescu a făcut și el declarații dure împotriva Austriei Sursa: Facebook

Mugur Mihăescu: „Austria ne-a declarat cetățeni de mâna a doua!”

După 11 ani de așteptare, România rămâne tot în afara spațiului Schengen. Austria a fost țara care s-a opus vehement intrării noastre în Schengen. Imediat, a apărut și reacția dură a românilor.

Oameni politici, afaceriști, dar și vedete au renunțat la conturile lor de la cele două bănci cu capital austriac de pe teritoriul României, Erste Group (BCR) și Raiffeisen.

Mugur Mihăescu, Cristian Tudor Popescu și Mircea Badea au fost cei mai vocali.

Austria ne-a declarat că suntem cetățeni de mâna a doua. Păi, atunci, eu cred că există destule bănci în lumea asta care stau la coadă să facă afaceri cu România, chiar și bănci românești!

Putem și noi să șantajăm, că m-am săturat de 33 de ani să stau în patru picioare. Sunt biped și am coloană vertebrală”, a declarat revoltat Mugur Mihăescu, într-o intervenție în forță la Antena 3.

Consiliul Justiţie şi Afaceri Interne al UE a respins, pe data de 8 decembrie, aderarea Bulgariei, dar şi a României la spaţiul Schengen. Două voturi au fost împotrivă, în condiţiile în care era nevoie de unanimitate, Austria și Olanda fiind țările care au blocat practic intrarea României în Schengen.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net