Anca Serea ar putea ajunge soacră mare! Reacția ei e savuroasă: „Nu-mi însor băiatul...”

#Exclusiv Click!

Anca Serea ține la „puișorii” ei din cuib! Fiul cel mare al vedetei este mai înalt decât ea, tocmai ce a împlinit 21 de ani și are și o iubită frumoasă de pică. Anca, însă, nu e gata să-i dea drumul de tot fiului său. Soția lui Adrian Sînă spune că nu se problema să devină soacră mare în curând.

David este fiul Ancăi Serea (42 de ani) cu primul ei partener, omul de afaceri Filip Poplingher. Acesta s-a stins din viață în 2010, după ce a fost diagnosticat cu cancer.

David a crescut înalt ca bradul, iar pe 26 martie a împlinit 21 de ani. Anul trecut, băiatul a decis să plece la studii în străinătate, și este în prezent student în anul doi la una dintre cele mai bune facultăți de Filosofie din Europa, mai exact în Olanda.

Între timp, David și-a făcut și o iubită, frumoasă de pică. Anca spune că relația e foarte serioasă, însă nu se pune problema ca fiul ei să se căsătorască în viitorul foarte apropiat.

Anca Serea: „Nu-și ia nimeni zborul din cuib încă!’

Nu e nimic adevărat, nu știu de unde a apărut asta cu căsătoria. Nu-și ia nimeni zborul din cuib încă, nu este cazul. Așa e, David are o iubită foarte frumoasă, dintr-o familie foarte bună și respectabilă, dar nu se pune problema încă să se căsătorească, pentru că amândoi sunt tineri și mai au de învățat.

El tocmai ce a făcut 21 de ani, acum pe 26 martie. Stați liniștiți că nu mă fac încă soacră. O să vină toate la timpul lor, o să am mulți nepoți, de abia aștept! Gândiți-vă și voi de la șase copii, ce o să fie!”, a declarat Anca Serea, pentru Click!

Anca Serea și cântărețul Adrian Sînă au o familie numeroasă. Cei doi au șase copii minunați și sunt părinți extrem de responsabili și grijulii. Vedeta Prima TV a mai fost logodită în trecut cu Filip Poplingher, cu care are doi copii, David și Sarah.

Fostul partener de viață a decedat în anul 2010, dar cei doi nu au fost niciodată căsătoriți legal. Mai târziu, frumoasa știristă l-a cunoscut pe muzicianul Adi Sînă și împreună au patru copii: Noah, Ava, Moise și Leah.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net