Ce băiat mare are Anca Serea! David a împlinit 21 de ani! „E bărbat, nu vrei să știi ce și-a dorit!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anca Serea (42 ani) o ține în petreceri zilele acestea. Fiul ei cel mare, David, a împlinit 21 de ani ieri, iar mama ei face azi 72 de ani. 

„21 de primăveri care au trecut pe negândite. David, fiul meu cel mare, un Berbec veritabil, tenace, extrem de inteligent, sensibil și bun, este aniversatul zilei de astăzi în familia noastră. Profit de ocazie să îi spun că sunt mândră de el, pentru că a avut întotdeauna puterea și determinarea să își urmeze visele, că nu s-a abătut de la principiile de viață pe care și le-a fundamentat și că a reușit să își păstreze sufletul bun și curat în ciuda vremurilor pe care le trăim. Să nu uiți că îți voi fi alături orice s-ar întâmpla. La mulți ani, David! Te iubim enorm și te îmbrățișăm tare!”, a postat Anca Serea pe social media.

Ce cadou i-a făcut vedeta fiului său la ceas aniversar?

Vârsta lui David a cam pus-o în dificultate, dar i-a îndeplinit dorințele.

David a primit cadou o recondiționare a interiorului mașinii, că asta și-a dorit. Anul trecut i-am luat eu mașină, anul ăsta i-am dat o sumă de bani, și-a dorit un polish și să hidrateze pielea la mașină. E bărbat acum, nu mai știu ce să îi cumpăr. Taică-su  i-a luat o șapcă, și un fel de hoodie, eu îl întreb acum ce își dorește”, ne-a spus Anca Serea, care mai are azi o sărbătorită în familie, pe mama ei.  

Mama împlinește azi 72 de ani. Mergem la dânsa acasă. Ne așteaptă cu o masă delicioasă în familie. I-am pregătit un aranjament floral, e înnebunită cu florile și o sumă de bani. Vrea să își repare mașina și vrea să își cumpere un robot, nu știu.  Eu i-aș fi luat un abonament la o clinică medicală, ceva,  dar  am zis să își cumpere ea ce își dorește”, ne-a mai spus Anca Serea, care pe 18 aprilie urmează să îl sărbătorească și pe soțul ei, Adrian Sînă.

Anca Serea este o mămică model

Vedeta are acasă 6 copii și se descurcă de minune. David tocmai ce a împlinit 21 de ani, Sarah face 16 ani în august, ei doi fiind copiii Ancăi din relația cu afaceristul Filip Poplingher. Cu artistul Adi Sînă, Anca Serea are 4 copii, pe Noah care urmează să împlinească 11 ani în luna mai, pe Ava (9 ani),  Moise – care  face 7 ani în luna mai  și pe mezina familiei, Leah, care are acum 3 ani, urmând ca în luna august să împlinească 4.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
image
actualitate.net
image
actualitate.net