Parcă sunt gemene! Anca Serea şi-a scos în lume fiica cea mare: „E timidă, nu-i prea place lumea mondenă”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anca Serea (42 de ani) are o fată care îi seamănă leit! Fosta prezentatoare tv a scos-o din nou în lumina reflectoarelor pe fiica ei cea mare, Sarah (15 ani și jumătate), la cel mai recent eveniment monden, organizat chiar de ea. Lumea a rămas uimită: Sarah s-a înălțat foarte mult, s-a mai maturizat și ai putea spune că e sora geamănă a Ancăi, nicidecum fiica!

Anca Serea se mândrește cu o familie numeroasă în adevăratul sens al cuvântului. De aceea a şi fost supranumită „mamă eroină" din showbiz, căci a dat naștere la şase copii! Anca are patru cu partenerul actual, cântărețul Adrian Sînă - Noah, Ava, Moise și Leah, dar şi doi din primul mariaj - David și Sarah. Fostul ei soţ, afaceristul Filip Poplingher, a murit în 2010, când copilaşii erau foarte mici...

Miercuri seară, chiar de Mățrișor, Anca Serea a organizat o lansare, într-un mall bucureștean, eveniment la care a fost însoțită nu doar de soț, ci și de fiica sa cea mare, Sarah. Cei trei s-au lăsat fotografiaţi împreună și au format tabloul perfect!

Iar Sarah a fost senzația evenimentului. Tânăra, în vârstă de 15 ani şi jumătate, a crescut foarte mult în ultima vreme și s-a făcut o domnișoară în toată regula. Acum parcă ar fi sora geamănă a mamei.

Anca Serea: „Sarah este inima mea!”

Sarah a crescut văzând cu ochii, e ditamai domișorica acum. Ea, de pe vremea când era mititică, a fost copia mea. Se îmbracă la fel, îi place să mă imite. E puțin timidă, însă, cu interviurile și cu lumea mondenă. Nu-i prea place", a povestit, în exclusivitate pentru Click!, Anca Serea.

Atunci când era mai mică era mai îndrăzneață, dar acum, dacă s-a mărit, s-a mai schimbat puțin. A devenit mai rușinoasă și mai discretă. Sarah este inima mea. Este un copil bun, amabil şi atent la cei din jur”, ne-a mai spus Anca Serea, care este foarte mândră de fiica ei ce mare.

Sarah, fata cea mare a Ancăi Serea, a apărut deja în câteva reclame

Sarah s-a născut la 9 august 2007 şi este foarte talentată: pictează şi vorbeşte fluent două limbi străine. În plus, este un real sprijin pentru mama sa, pe care o ajută să aibe grijă de fraţii şi de surorile ei mai mici. În ultimii ani, Anca a introdus-o pe Sarah uşor-uşor şi în showbiz, astfel că domnişoara a fost, deja, implicată în anumite proiecte ale mamei şi chiar a apărut și în câteva reclame.

„Nu mă simt mamă eroină!”

Anca Serea și cântărețul Adi Sînă s-au căsătorit în anul 2015 și formează, în prezent, unul dintre cele mai frumoase, mai stabile și mai sudate cupluri din showbiz-ul autohton.

Nu știu sincer cum reușim să ne descurcăm cu șase copii, dar reușim. Toate mămicile sunt eroine, sincer acum. Mamele sunt speciale pentru că sunt binecuvântate să poarte în pântece copii și să le dea viață. Eu una nu mă simt mamă eroină. Nu sunt cea mai bună versiune a mea, dar pentru copiii mei cred că sunt o mamă bună”, a mai declarat Anca Serea, pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net