Anca Serea dă cărțile pe față! Divorțează sau nu de Adi Sînă? „Să acceptăm că...”

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai longevive și mai consolidate cupluri din showbiz-ul românesc. Împreună își cresc cei șase copii (doi dintr-o căsnicia anterioară a prezentatoarei TV) și depășesc împreună toate problemele. Recent, Anca Serea a vrut însă să pună frână zvonurilor cu privire la un posibil divorț, apărute în spațiul public. 

Ce spune Anca Serea despre divorțul de Adi Sînă / foto: Social media
Ce spune Anca Serea despre divorțul de Adi Sînă / foto: Social media

Vedeta de televiziune a mărturisit că probleme în mariajul ei cu Adrian Sînă au exista, fiind adusă în discuție și problema despărțirii. În ciuda tuturor greutăților, ea a precizat că niciodată nu va fi distrusă liniștea și armonia familiei cu un divorț. 

Anca Serea: „Ne-am gândit că nu o să mai fim împreună” 

În cadrul unui interviu recent pe care l-a acordat presei, Anca Serea a vorbit despre zvonurile apărute în presă, potrivit cărora ea și Adi Sînă ar fi ajuns în pragul divorțului. 

Aceasta a precizat faptul că anumite declarații de-ale sale cu privire la certurile din cuplu și o posibilă despărțire au fost interpretate greșit, căci nicicând nu se va ajunge într-o asemenea situație. 

„Noi suntem o familie absolut normală, cu bune și cu rele, știu că s-a speculat că am vrea să divorțăm, dar nu, chiar au preluat dintr-un context total aiurea. Eu am zis că ne-am gândit de multe ori, ne-am certat și ne-am gândit că nu o să mai fim împreună, dar nu o să se întâmple asta niciodată”, a explicat Anca Serea, potrivit Unica.ro

Anca Serea, secretul unei căsnicii reușite 

Anca Serea și Adi Sînă reușesc să depășească toate problemele din cuplu / foto: Social media
Anca Serea și Adi Sînă reușesc să depășească toate problemele din cuplu / foto: Social media

Răbdarea și toleranța sunt necesare într-o relație și într-o familie, pentru buna funcționare. Anca Serea consideră că într-o relație este firesc ca cei doi să aibă răbdare unul cu celălalt. 

„Sincer, nu există o rețetă, suntem oameni cu bune și cu rele, cred că foarte multă toleranță, categoric iubire și atracție pe care trebuie să le menții indiferent de numărul copiilor, faptul că mai plecăm și noi într-o mică vacanță și acolo chiar simțim că ne unim și ne sudăm și mai bine și înțelepciunea, care vine odată cu vârsta.

Cred că trebuie să avem multă răbdare unul cu celălalt, să înțelegem și să acceptăm că noi suntem diferiți și nu putem să-i cerem celui de lângă noi să ne citească gândurile.

Observ în cazul meu că evoluez de la an la an și devin mai așezată și îmi dau seama până la urmă că e important să gândești și să construiești în aceeași direcție, indiferent de orice: griji, probleme, responsabilități, certuri, competiții din astea mici vor fi tot timpul, dar nu sunt atât de importante”, a mai spus vedeta, conform sursei amintite. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net