Drama neștiută a Ancăi Serea. Primul soț i-a murit după ce s-a luptat 3 ani cu o boală nemiloasă: „Transpira mult în timpul nopții”

Ultima actualizare:

Vedeta de televiziune, Anca Serea, a trecut printr-o perioadă teribilă în viață, când primul ei soț a fost diagnosticat cu o boală cruntă. Aceștia aveau 2 copii împreună, iar nimic până atunci nu dădea de bănuit că bărbatul avea să se confrunte cu un diagnostic cumplit.

Anca Serea s-a confruntat cu o mare tragedie cu ani în urmă
Anca Serea s-a confruntat cu o mare tragedie cu ani în urmă

Mulți, astăzi, știu că vedeta de televiziune, Anca Serea, se bucură de un mariaj fericit alături de Adi Sînă. Pe lângă cariera ei de succes, ea mai este cunoscută de către public pentru faptul că are șase copii frumoși, pe nume Moise, Leah, Noah, Sarah, David și Ava Stephanie. Însă, nu mulți dintre români știu că, povestea de dragoste trăită alături de Adi Sînă, nu este prima din viața Ancăi Serea. Înainte de a-l cunoaște pe actualul ei soț, ea mai fost căsătorită odată, cu omul de afaceri Filip Poplingher.

Mariajul celor doi s-a sfârșit într-un mod tragic în anul 2010, când primul soț al Ancăi Serea a pierdut lupta cu o boală teribilă, care l-a făcut să sufere cumplit. Mai precis, el a fost diagnosticat cu leucemie, împotriva căreia a luptat din răsputeri vreme de 3 ani de zile. Potrivit unei declarații a vedetei de televiziune, bărbatul avea o stare de sănătate perfectă, având în vedere că, mulți ani, a practicat un sport de performanță. O vreme îndelungată, toate investigațiile medicale nu au arătat nimic, însă cuplul era intrigat de faptul că acesta transpira extrem de mult.  

Anca Serea are doi copii alături de primul soț

Inițial, simptomele soțului vedetei de televiziune erau limitate doar la o transpirație misterioasă în timpul nopții, însă, în cele din urmă, doctorii au pus diagnosticul de leucemie, informându-i pe cei doi că, Filip Poplingher, nu mai are mult timp de trăit. Cei doi au doi copii împreună, pe David și Sarah.

Potrviti declarațiilor Ancăi Serea, copii merg des la cimitir, pentru a vizita mormântul tatălui lor, iar mama vedetei de televiziune are grijă și astăzi de mormântul lui Filip Poplingher, pe care l-a îndrăgit extrem de mult.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net