Anca Serea, dezvăluiri despre momentele intime cu Adi Sînă. Cum reușesc să facă dragoste într-o casă cu șase copii?

Anca Serea și Adrian Sînă au plecat ca doi porumbei, într-o vacanță de cuplu. Au lăsat copiii acasă și străbat Europa, cu mașina. Anca s-a relaxat și a dat din casă. A dezvăluit cum decurg momentele lor intime, într-o casă cu șase copii!

Anca Serea și Adrian Sînă reușesc să mențină vie flacăra pasiunii dintre ei, chiar dacă au șase copii acasă. Își planifică vacanțe de cuplu, cam două-trei pe an, în care se deconectează, cât de cât, și petrec clipe romantice împreună.

Așa se întâmplă și în aceste zile, când cei doi îndrăgostiți au lăsat copiii acasă și au plecat să străbată Europa cu mașina. Anca, însă, tot cu gândul la copii stă.

Anca Serea și Adrian Sînă au plecat în vacanța de cuplu!

Prima oprire este Budapesta! Mic dejun și după aceea, Veneția! Chiar acum ne aflăm în vacață, cea de cuplu! Mergem câteva zile și la Veneția, Milano, și apoi Saint Tropez. Cu mașina, bineînțeles.

Încerc să fiu relaxată că sunt în vacanță, deși mă gândesc în permanență la copii. Sunt un om optimist, găsesc soluții pentru orice. Sunt fericită și recunoscăoare pentru viața pe care o avem.

Mă concentrez pe lucrurile frumoase, pe starea mea de bine și pe atenția pe care le-o acord celor dragi”, a mărturisit Anca, la prima lor oprire în Budapesta.

Cum reușesc să facă dragoste într-o casă cu șase copii?

Cum vremea în Budapesta a fost una ploioasă, soția lui Adrian Sînă s-a gândit să facă câteva destăinuri fanilor de pe Instagram, despre viața lor intimă. Mai dezinvoltă ca niciodată, Anca a răspuns, fără rezerve, la cele mai îndrăznețe întrebări ale fanilor. A dat și sfaturi cuplurilor cu mai mulți copii, inspirate din viața ei amoroasă.

Pentru noi, viața intimă, e foarte importantă. Încercăm să facem o prioritate din acest subiect. Cred că cel mai important este să conștientizăm dacă avem o problemă și să o discutăm sincer cu partenerul. În cazul acesta, fiți deschiși unul cu celălalt!

Personal cred că, femeia, are un rol important în menținerea pasiunii într-un cuplu. Depuneți, însă, amândoi un efort activ, pentru a iniția momente dedicate cuplului.

Cuplurile uită de nevoia de pasiune și de dorință, și se axează foarte mult pe iubire și siguranță”, le-a spus Anca fanilor ei.

„Mai închidem ușa de la dormitor”

Vedeta a mers mai departe și a dat din casă. A dezvăluit cum anume reușesc ea și soțul său să-i fenteze pe cei șase copii ai lor, atunci când vor să petreacă clipe fierbinți la ei acasă, în dormitor.

Nu e simplu, mai ales când casa este plină de copii, dar încercăm să găsim niște momente doar ale noastre. Cel puțin de două ori pe săptămână ieșim la cină și, mai nou, la cinematograf. Periodic, fugim câteva zile. Mai închidem ușa de la dormitor și tot așa!”, a mai dezvăluit Anca Serea, într-un InstaStory.

Anca Serea (42 de ani) se mândrește cu o familie foarte numeroasă. Are patru copii cu partenerul ei actual, cântărețul Adrian Sînă: Noah, Ava, Moise și Leah.

David și Sarah, sunt copiii Ancăi proveniți din primul său mariaj, cel cu afaceristul Filip Poplingher, care s-a stins din viață în 2010, din cauza unei boli incurabile.

Anca Serea și Adi Sînă s-au căsătorit în 2015 și formează unul dintre cele mai frumoase și mai solide cupluri din showbiz.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net