E rost de scandal între Anca Serea și Adi Sînă, după plecările artistului de acasă? „Am obosit! Nu mai pot!”

#Exclusiv Click!

Anca Serea a rămas singură cu cei șase copii și în această vacanță de vară. Vedeta este pe punctul de a claca nervos, din cauza plecărilor mult prea dese ale lui Adrian Sînă. Artistul nu stă pe acasă, mai deloc, în ultima vreme, iar Anca se zbate singură cu copiii. Sunt probleme, oare, în paradis?!

Anca Serea (42 de ani) și cei șase copii au plecat împreună, la mare, în această săptămână. Din vacanța lor fericită de familie lipsește, însă, Adrian Sînă, care stă, mai nou, plecat de acasă cu lunile.

Sunt cu copiii, acum, la mare, pentru o săptămână și apoi plecam repejor cu toții într-un tur al Europei: Viena-Frankfurt-Londra -Paris, cu trenul, bineînțeles. Se știe că eu nu merg cu avionul că mi-e frică, nu mi-am învins încă această frică. E o vacanță, însă, doar mama și copiii”, ne-a povestit dezamăgită Anca Serea, la un eveniment monden.

Anca face din ce în ce mai greu față celor șase copii, recunoscând că nu este deloc încântată de plecările mult prea dese și prea lungi, de acasă, ale soțului ei.

Anca Serea: „Se vaită Adi că nu mai poate de dorul nostru?! E bine merci, greul pică pe mine!”

Vedeta este pe punctul de a claca și nu este dispusă să-i mai tolereze mult absențele lui Adi de acasă, fie ele și justificate, căci solistul cutreieră atât țara, cât și lumea, în lung și-n lat, cu concertele.

În tot acest răstimp, tot greul familiei cade pe umerii Ancăi. Cu toate acestea, se pare că și Adrian Sînă simte lipsa familiei, postând pe rețelele de socializare mesaje în care se plânge de dorul soției și al copiilor. Anca nu este, însă, prea impresionată!

Adi se vaită că nu poate fără noi?! E, pe naiba! Hai să nu mă enervez acum! E liniștit și e bine el! La mine e problema mare!

El e relaxat, e bine merci acolo unde e! Fără stres, fără copii pe cap, fără nevastă! Cam cum vă imaginați voi, care e, de fapt, realitatea?! Cine e mai bine: eu sau el?! El e cu treaba lui și eu sunt cu treaba altora!

Greul pică pe mine! Am obosit! Nu mai pot! Trebuie să mărturisesc că nu sunt deloc într-o perioadă foarte bună. Sunt și eu om, în fond și la urma urmei!”, ne-a mărturisit Anca, care se pare că a ajuns la capătul puterilor.

Cum încearcă să-și spele Adi Sînă „păcatele”?

Dacă toată vara Anca va trebui să facă vacanța înpreună cu copiii, Adi Sînă înceară să repare oarecum situația din căsnicia lor și i-a făcut deja soției sale o surpriză.

Noi doi am avut o vacață de cuplu în martie, la Florența, în Italia. Vom pleca pe Coasta de Azur, dar undeva prin august doar noi doi. Mi-a facut el o surpriză! Sper să rămână așa!”, a mai dezvăluit Anca Serea.

Anca Serea (42 de ani) se mândrește cu o familie foarte numeroasă. Are patru copii cu partenerul ei actual, cântărețul Adrian Sînă: Noah, Ava, Moise și Leah.

David și Sarah, sunt copiii Ancăi proveniți din primul său mariaj, cel cu afaceristul Filip Poplingher, care s-a stins din viață în 2010, din cauza unei boli incurabile.

Anca Serea și Adi Sînă s-au căsătorit în 2015 și formează unul dintre cele mai frumoase și mai solide cupluri din showbiz.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net