Probleme pentru Anca Serea și copiii! Ce se întâmplă în familia vedetei: „E îngrozitor, a fost un microb”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anca Serea (42 de ani) și copiii nu se pot bucura, încă, cum trebuie de vacanță. Au probleme de sănătate în...familie. Anca a apărut, zilele acestea, cu ochii roșii la un eveniment monden. Toată familia, mai puțin Adi Sînă care este plecat, suferă de infecție oculară.

Copiii Ancăi Serea și ai lui Adrian Sînă au intrat în vacanță și au terminat școala cu rezultate foarte bune. Din păcate, aceștia nu se pot bucura încă pe deplin pentru că toată familia, mai puțin Adrian Sînă, cae este plecat cu concertele prin lume, s-a trezit cu ochii umflați și roșii.

Anca a apărut, marți seară, la un eveniment monden acoperindu-și ochii cu ochelari negri de soare, pe care cu greu i-a dat jos. Vedeta ne-a explicat ce s-a întâmplat!

Anca Serea și copiii, cu ochii roșii și umflați! „Am făcut o infecție urâtă!”

Am făcut o infecție urâtă la ochi. Și eu, și copiii avem ochii roșii! E îngrozitor! Sarah e mai grav, ea s-a trezit cu ochii lipiți, nu putea să-i mai deschidă! Suntem pe tratament toți!

Toți copiii au luat de la unul la altul. A circulat în familie! Poate să fie și de la curent, de la filtrele de aer condiționat care nu au fost curățate, ori din mașină. A fost un microb care ne-a bântuit pe toți!”, ne-a povestit, îngrijorată, Anca Serea.

Anca de-abia așteptă ca problemele de sănătate să treacă, pentru a pleca la mare împreună cu toți copiii.

Plecăm toți o săptămână la mare la soare, la bălăceală, dar să scăpăm de problemele astea cu ochii. Nu mă simt deloc bine în perioada asta, sunt cu toate pe cap”, ne-a mai spus Anca.

Anca Serea (41 de ani) se mândrește cu o familie foarte numeroasă. A fost supra-numită mama eroină din shiw-biz, după ce a dat naștere celui de-al șaselea copil.

Anca are patru copii cu partenerul ei actual, cântărețul Adi Sînă: Noah, Ava, Moise și Leah. David și Sarah, sunt copiii Ancăi proveniți din primul său mariaj, cel cu afaceristul Filip Poplingher, care s-a stins din viață în 2010, din cauza unei boli incurabile.

Anca Serea și Adi Sînă s-au căsătorit în 2015 și formează unul dintre cele mai frumoase și mai solide cupluri din showbiz.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net