Vedetele au cu ce se mândri! Și-au scos copiii la evenimente mondene

Miercuri seară, la petrecerea organizată de către Viva!, Raluca Moianu, Iuliana Marciuc, Anca Serea, Romanița Iovan, Carmen Trandafir și Oana Ioniță, au venit împreună cu copiii lor la evenimentul acestei veri.

David Enache&Iuliana Marciuc și Mara&Rluca Moianu
David Enache&Iuliana Marciuc și Mara&Rluca Moianu

Printre invitații de la petrecerea revistei Viva! le-am zărit și pe Raluca Moianu și Mara, mamă și fiică. Am stat de vorbă cu ele și am aflat de la Mara că, în curând, va da admiterea la facultate.

„Acum, în vară, în două luni, avem admitere la facultate. La Drept, la București, la Universitate, mai exact. Normal că mă lasă mama. La noi a fost, așa, un permanent consult, una cu cealaltă. Am avut muncă în echipă, așa a fost treaba. Am hotărât amândouă ceea ce e mai bine pentru mine și așa am ajuns la concluzia că eu îmi doresc să fac Drept, iar ea va fi alături de mine indiferent de situație”, ne-a spus Mara.

Raluca Moianu și Mara au o relație extraordinară

Cât despre relația pe care o are cu mama sa, Raluca Moianu, Mara a mărturisit că legătura dintre ele este una de....aur.

 „Avem o relație extraordinară, așa o numesc. Avem o relație de aur, cum îmi place mie să-i spun. O relație, din punctul meu de vedere, care ar trebui să existe în orice familie. Așa că... Așa cum suntem împreună, aici, suntem împreună peste tot”, a mărturisit fata Ralucăi Moianu.

Raluca Moianu mărturisește că a convins-o cu greu pe fiica sa, Mara, să o însoțească la acest eveniment. Motivul? Studia intens, având în vedere că aceasta se pregătește din greu pentru admiterea la facultate.

„Am reușit s-o scot din casă. Era cu nasul în cărți. Eu, prima, am făcut 18 ani și, acum, are voie să iasă și ea”, a declarat Raluca Moianu.

După ce Mara va termina cu admiterea, cele două vor pleca într-o vacanță.

 „Așteptăm să terminăm eu cu admiterea și, apoi o să plecăm într-o vacanță. Ne trebuie. Unii muncesc, alții învață”, au spus, în încheiere, Mara și Raluca Moianu.

Anca Serea și Sarah, la party
Anca Serea și Sarah, la party

Raluca Moianu și Mara nu au fost singurele cupluri de mamă - fiica, căci Carmen Trandafir a fost cu Ana în vârstă de 15 ani, Oana Ioniță, fosta bebelușă, a fost însoțită de Isabel (13 ani), iar Anca Serea a venit cu Sarah, care nu a împlinit încă 15 ani.

Iuliana Marciuc, alături de David și de Adrian Enache
Iuliana Marciuc, alături de David și de Adrian Enache

Iuliana Marciuc și David au mers împreună la eveniment

N-au lipsit nici mamele de băieți, căci vedeta TVR, Iuliana Marciuc, a venit cu David Enache, fiul ei și al lui Adrian Enache (17 ani).

„M-am bucurat foarte mult când am aflat că și anul acesta David vrea să vină cu mine la Viva, pentru că este o petrecere devenită tradiție, pentru sfârșitul de an școlar. M-am bucurat foarte mult să sărbătoresc în felul acesta împreună cu toți cei mulți invitați la petrecere sfârșitul anului școlar al lui David, care de fiecare dată este un succes. A fost anul trecut prima dată, i-a plăcut și de aceea a vrut să invite și câțiva colegi anul acesta și am fost înconjurată de multă tinerețe.

David a terminat foarte bine anul, un alt motiv de sărbătoare a fost că filmul în care joacă, „Din mintea copiilor”, un ciclu de scurt metraje, este din 1 iunie în cinematografe. Ne-am distrat împreună, mi-a plăcut foarte mult și felul în care el s-a gândit să se aranjeze pentru această petrecere, a fost la Adina Buzatu, s-a sfătuit cu ea și am văzut pentru prima dată un mic bărbățel, preocupat de felul în care va apărea în public și asta m-a bucurat”, ne-a spus Iuliana Marciuc.

Albert &Romanița Iovan
Albert &Romanița Iovan

De asemenea,  Romanița Iovan a fost cu fiul ei Albert, un împătimit al curselor de mașini.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net