Emoții mari pentru Raluca Moianu! Fiica ei a absolvit clasa a XII-a și urmează să dea BAC-ul: „Nu mai am fetiță!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Raluca Moianu (53 de ani) a trecut joi după-amiază prin momente unice și asta datorită fiicei sale, Mara Ilinca (18 ani), care a absolvit clasa a XII-a. Contactată de reporterii Click!, fosta prezentatoare de televiziune a mărturisit că este foarte mândră de fata sa și a povestit și despre alegerile pe care își dorește ca tânăra să le facă în viitorul apropiat, din punct de vedere profesional.

După ce soțul ei, medicul stomatolog și comentatorul sportiv de snooker Marius Ancuța, a murit în 2018, Raluca Moianu își crește singură fiica, pe Mara Ilinca. Adolescenta îi aduce zi de zi bucurii și satisfacții, una dintre cele mai puternice fiind chiar săptămâna aceasta: Mara a absolvit clasa a XII-a. Să o vadă astfel gătită de festivitate a fost extrem de emoționant pentru Raluca.

„Nu mai am fetiță, am domnișoară deja, în toată firea. Mara a terminat clasa a XII-a. Ieri (joi – n.r) a avut festivitatea și a fost un moment foarte emoționant, mai ales când au defilat cu toții. La Colegiul Ion Luca Caragiale, unde a învățat și ea, este o tradiție această defilare, astfel că în momentul defilării se oprește circulația, pe prima bandă, în anumite zone, pentru ca absolvenții de clasa a XII-a să facă acest lucru. A fost ceva unic ca sentiment pentru mine. Ieri i-am dat doar un singur sfat fiicei mele: și anume să se bucure de acele clipe cu care nu o să se mai întâlnească niciodată”, a declarat Raluca Moianu, în exclusivitate pentru Click!

Raluca Moianu: „Nu sunt o mamă stresată!”

Fosta prezentatoare de televiziune a emisiunii de succes „Iartă-mă!” ne-a mai povestit că nu își presează fiica să facă facă anumite alegeri în ceea ce privește formarea profesională, ci o lasă să ia singură deciziile acestea. Dar asta nu înseamnă că nu se gândește care sunt cele mai bune sfaturi pe care i le poate oferi.

„Mara nu vrea să urmeze o carieră în jurnalism. O să aplice pentru Facultatea de Drept. Își dorește să ajungă magistrat, dar eu vreau să ajungă notar mai degrabă, pentru a avea o viață mai liniștită. Ce își dorește ea este multă bătaie de cap, procese peste procese și tot așa. Ea este profil de mate-info și de vreo doi ani îi zic că specializarea facultății unde vrea ea să aplice este puțin diferită și să schimbe. Însă, ea nici nu a vrut să audă. Mi-a spus că se descurcă indiferent de situație. Pentru examenele de la Bac am puține emoții, nu prea mari! Am încredere în ea! În ultimul an ea a învățat foarte mult și știu că nu o să fie probleme la examene. Nu sunt o mamă stresată”, a mai spus Raluca Moianu pentru Click!

Se pregătesc intens pentru examenul de Bacalaureat

Pregătirile sunt în toi pentru Raluca Moianu și fiica sa, Mara Ilinca, nu doar pentru examenul de maturitate ci și pentru petrecerea de absolvire de la finalul clasei a XII a.

„Acum ne pregătim pentru bal. Mi-a zis fiica mea că nu se mai spune banchet ci bal. Eli Lăslean îi pregătește rochia pentru petrecere și de-abia aștept să o văd cum îi stă îmbrăcată. Pentru mine a fost mult mai greu atunci când am mers cu ea să îi aleg pantofii și tot ce i-a mai trebuit pentru cursul festiv decât emoțiile pentru examenele impuse la Bacalaureat”, a conchis pentru Click! Raluca Moianu.

Raluca Moianu a debutat în televiziune acum aproape 30 de ani

Raluca Moianu a prezentat emisiunea „Iartă-mă!” pentru TVR, între anii 2000-2007 / foto: TVR
Raluca Moianu a prezentat emisiunea „Iartă-mă!” pentru TVR, între anii 2000-2007 / foto: TVR

Născută la 24 iulie 1969, în Bucureşti, Raluca Moianu a copilărit în Bogota (Columbia), datorită carierei diplomatice a tatălui. S-a întors în România când avea aproximativ 14 ani, a urmat cursurile liceul Louis Pasteur, apoi s-a mutat la Colegiul Sfântul Sava.

A absolvit Facultatea de Chimie din Bucureşti, dar nu s-a gândit nici o clipă la o carieră în acest domeniu, ci s-a angajat în mass media în februarie 1994, la postul tv Soti, după ce a urmat cursurile la BBC.

A prezentat inițial o emisiune latino, denumită În „Arşiţa muzicii”. A debutat apoi ca prezentatoare de emisiuni radio, la Radio Contact, și a primit repede o recunoaștere mult râvnită, „Microfonul de aur”, acordată celei mai bune voci feminine de radio.

Televiziunea este însă cea care a consacrat-o, mai exact colaborarea cu Valeriu Lazarov, care a cooptat-o ca prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă!”, ce s-a bucurat de un succes enorm la începutul anilor 2000, mai exact din 2000 până în 2007. A avut o pauză de câțiva ani în televiziune, apoi a revenit în 2011, la Kanal D, unde a prezentat tot o emisiune de tip reality-show: „Găseşte-mi o familie”. 

„În prezent sunt profesor asociat la Universitatea Naţională de Artă Teatrală și Cinematografică «I.L. Caragiale» din București (UNATC), unde predau Comunicare Audio-Vizuală. De asemenea țin cursuri private de Public Speaker și sunt în continuare și realizator la radio, la Gold FM. Pe lângă asta sunt și narator, fac audiobook-uri, care pot fi ascultate pe platforma Voxa. Alerg foarte mult între proiecte, este adevărat, dar atunci când îți place ceea ce faci nici nu mai simți că muncești”, a spus Raluca Moianu, pentru Click!

„«Iartă-mă» a fost un proiect extraordinar, la fel și «Găsește-mi familia», dar nu se mai pot face în prezent. Eu când predau formate de tv elevilor mei le explic că nu se mai pot face astfel de emisiuni. Atunci nu era inventat nimic, acum se face totul regizat, cu actori, cu figurație”, a mai completat ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net