O recunoașteți? Cum arătau în adolescență cei mai cunoscuți prezentatori TV din România

image
Andreea Esca la 16 ani

Vedetele de televiziune se întrec, pe conturile sociale, în fotografii din anii de liceu, fiecare cadru venind la pachet și cu o scurtă povestioară. Teo Trandafir avea să sufere prima dezamăgire în dragoste, la doar 16 ani, Diana Munteanu și Mihai Dedu se întreceau îm premii, la atletism, Andreea Esca era curtată de colegi, iar Cătălin Măruță poza, la 17 ani, tolănit pe iarbă, în brațele primeio iubite.

Raluca Moianu (50 de ani), fosta gazdă a emisiunii ”Iartă-mă!”(TVR 1), ne-a oferit o fotografie din albumul cu amintiri. La 15 ani, era un munte de veselie și stârnea invidia colegelor, având părul pung și cârlionțat: ”În fotografie aveam vârsta fiicei mele, doar că ea este cu mult mai frumoasă decât mine. Eram elevă la Liceul Sava!”, ne-a spus Raluca.

Mihai Dedu (52 de ani), prezentatorul matinalului PRO TV, a fost un foarte bun atlet. La 17 ani, câți avea în fotografia realizată din timpul unei competiții, Mihai era pletos și avea o ambiție de fier: ”La Clubul Steaua am câştigat trei titluri de campion naţional, sunt chiar şi în Cartea de Aur a Stelei, există o carte foarte groasă şi undeva pe la pagina 100 şi ceva, jos, e trecut şi numele meu. Sunt mândru de chestia asta, de ce să nu recunosc. Sportul a fost o etapă în viaţa mea”, a povestit el, pentru adevărul.ro.

image
Cătălin Măruță, la 17 ani, cu prima lui iubire

image
Diana Munteanu la 15 ani

Andreea Esca (45 de ani), știrista PRO TV, era tare frumușică la 16 ani, pe când învăța la Liceul “Gheorghe Lazăr“. De ea au fost amorezați atât solistul Tudor Chirilă, cât și fiul actorului Alexandru Arșinel. “Erau doi copii frumoşi. Băiatul meu era mare vedetă la baschet, având 1,90 metri, iar ea era Miss în liceu. Au avut o relaţie frumoasă, aşa cum fiecare am avut în tinereţe. Andreea, la acea vreme, era o fată minunată şi foarte drăguţă. Avea o frumuseţe care aparţine tinereţii”, povestea Arşinel.

Mircea Radu (50 de ani), fostul prezentator al emisiunii ”Din dragoste!”, Antena 1, și-a păstrat zâmbetul ștrengăresc din copilărie. El a postat pe Facebook o poză de la vârsta de 14 ani: ”Bascheții mei erau praf. Aproape rupți de la atâta minge bătută în spatele blocului. Nu știu de ce mama insista să port ciorapi curați; când mă jucam cu prietenii nimeni nu se sinchisea de cum arată. Aveam părul lung pentru că mama o tot dădea cu aerul rebel și netunsul făcea parte din treaba asta iar eu, pentru că o iubeam nespus, o ascultam”, a scris el, cu nostalgie.Teo Trandafir (51 de ani), prezentatoarea emisiunii ”Teo Show” (Kanal D), se afla deja la primii fiori ai iubirii, la 16 ani: “M-am îndrăgostit prima oară la Piteşti, bineînţeles în vacanţă, de un prieten foarte bun. Eu eram mai mare cu doi ani şi l-am iubit în tăcere şi am suferit ca un câine, iar mama a profitat de faptul că eu, la vremea respectivă, eram la Brăila, iar dragostea vieţii mele era la Piteşti şi a sperat că o să-mi treacă. La 15-16 ani cât să aştepţi? În două săptămâni eram vindecată”. Cătălin Măruță (42 de ani), prezentatorul emisiunii ”La Măruță” (PRO TV), era un cuceritor încă de la 17 ani. În fotografia în care se stă tolănit pe iarbă, în curtea liceului din Târgu Jiu, el se află alături de prima iubită, Irina, cu care s-a iubit vreme de doi ani.

Mihai Dedu la 17 ani png
Mihai Dedu la 17 ani
Mircea Radu la 14 ani png
Mircea Radu la 14 ani
image
Raluca Moianu la 15 ani

image
Teo Trandafir la 16 ani

Diana Munteanu (41 de ani) a fost o adolescentă superbă: „În 1993, aveam 15 ani și eram la Liceul Sportiv din Brașov, practicam atletismul. Și tot atunci am mers și prima dată la cursuri de modelling”, a spus ea. A practicat atletismul timp de opt ani.

image
Diana Munteanu la 15 ani

Citește și:

Aici a investit Andreea Esca salariul de la Pro Tv. Cât te costă să te cazezi în paradisul turistic de lângă Sibiu

Fiica Ralucăi Moianu, o adolescentă superbă! Are aproape 15 ani și seamănă cu regretatul ei tată

cub visarion alexa png
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
Adelina Pestriţu
image png
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Toma Petcu FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Rareş Bogdan .  FOTO Mediafax
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg