Fiul lui Adrian Enache a dat muzica pe actorie? Ce decizie a luat David, după ce a apărut în „Wednesday”

#Exclusiv Click!

David, fiul lui Adrian Enache şi al Iulianei Marciuc, a moştenit din plin veleităţile artistice ale părinţilor săi. Mezinul celebrului cuplu cochetează cu actoria și se mândrește deja, la doar 17 ani, cu apariția surpriză din superproducția Netflix, „Wednesday”, serial regizat de legendarul Tim Burton.

David, fiul lui Adrian Enache și al Iulianei Marciuc și-a făcut deja, la 17 ani, debutul în cinematografie și nu în orice film. David a făcut figurație în celebrul film „Wednesday”, pe care Tim Burton l-a filmat în România, o continuare a poveștii „Familiei Addams”.

David a dat lovitura căci a apărut în „Wednesday”, alături de celebra actriță Catherine Zeta Jones.

David a făcut figurație într-un film de mare succes și s-a bucurat și ne-am bucurat și noi să-l vedem în două cadre, ceea ce este extrordinar pentru că a fost unul dintre cei 200 de elevi ai școlii Familiei Adams.

Citește și - Iuliana Marciuc, despre relația cu Adrian Enache: „Cred că iubirea se întreține”

Apoi a făcut un scurtmetraj la Academia Studiourile Buftea și am fost la lansare înainte de Anul Nou, ceea ce a fost într-adevăr o bucurie pentru noi. Evenimentul a avut loc într-un mall, lansare, frumos, cinematograf”, ne-a declarat Iuliana Marciuc, mândră tare de performanțele actoricești ale fiului ei.

cub David fiu adrian enache png

„Să aleagă cu sufletul!”

Nu știm dacă va face o meseria din asta, dorește să joace, îi place să joace, dar nu știe încă da va rămâne la stadiul de hobby sau nu. Mai are un an ca să se hotărască, deocamdată face Academia de Teatru, film și televiziune, în fiecare week-end și să vedem ce va decide.

De cântat, în clasa 1 a făcut ore de canto și mi s-a spus atunci că are voce, are ureche muzicală, dar el, după câteva ședințe, a spus că nu-și dorește. Important este să aleagă și să aleagă cu sufletul, pentru că cel mai important este să faci ce-ți place!”, a adăugat prezentatoarea de la TVR2.

Fascinat de televiziune, muzică şi actorie, David şi-a făcut debutul pe scenă, pe când avea doar 16 ani. Adolescentul a debutat anul trecut, în vară, și într-o piesă de teatru pe scena Teatrului Elisabeta din Bucureşti, în cadrul Academiei de Film şi Televiziune Buftea.

Acum 2 ani, la școala de televiziune la care învățam, am făcut cunoștință cu doamna regizor Camelia Popa, care a venit cu un casting pentru un serial și de atunci a apărut pasiunea pentru film.

Pentru Wednesday am fost selectat în urma unui casting la care am participat. Am făcut doar figurație, deci nu am avut replici deloc. La filmări pot spune că a fost obositor, dar a fost o experiență frumoasă”, a declarat David, într-un interviu pentru Click!

Cu banii câștigați din apariția în „Familia Adams”, alături de Catherine Zeta Jones, David Enache și-a împlinit un vis. Băiatul lui Enache a zburat cu elicopterul în Dubai.

Tot anul trecut, fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache a mai jucat în două filme de scurtmetraj, este vorba de filmul de absolvire al unui student la UNATC și filmul „Caracatița”, în regia lui George Dogaru.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net