Copiii vedetelor s-au întrecut în decorațiuni de Paște! Anca Serea: „Așteptăm să vină Iepurașul cu cadouri!”

#Exclusiv Click!

Vine Paștele și copiii vedetelor au trecut și ei la treabă. Micuții Ancăi Serea și nepotul Cameliei Șucu s-au întrecut în decorațiuni de sezon. Au ornat coșulețe, care mai de care mai frumoase, cu ouă și figurine și și-au întocmit listele cu dorințe și cadouri pentru Iepuraș.

Copiiii vedetelor au participat, marți seară, la un atelier de decorațiuni pentru Paște. Micuții și-au arătat talentele, au ornat coșulețe cu ouă, figurine, iepurași, flori și fân, pentru Paște.

Micuții Ancăi Serea și nepotul Cameliei Șucu au ornat coșulețe cu ouă de Paște

Anca Serea și-a adus trei dintre copii la atelier, pe Moise, Leah și Noah, care s-au luat la întrecere cu nepotul Camelei Șucu, Marc. Femeia de afaceri a și găzduit atelierul la unul dintre show-room-urile sale de mobilă din Capitală.

Nici nu ne vine să credem cât de repede trece timpul cu copiii ăștia. E incredibil. Cresc foarte repede și sunt foarte talentați. Am venit la acest atelier să facem decorațiuni împreună cu toți copiii, coșulețe cu ouă pentru Paște. Copiilor le place teribil. Am făcut listele pentru Iepuraș, copiii și-au pus multe dorințe. Acum, așteptăm să vină Iepurașul cu cadouri, a declarat Anca Serea, pentru Click!

Unde petrec Paștele soții Serea -Sînă? „Nu mâncăm carne de miel!”

Familia Anca Serea-Adrian Sînă va rămâne de sărbătorile pascale acasă până la urmă. Vor merge la Biserică în noaptea de Înviere și apoi vor gusta din preparatele de pe masa de Paște. Mielul nu prea se regăsește printre bucate.

De Paște, trebuia să plecăm la munte, la zăpadă, însă ne-am hotărât să rămânem totuși în București. Vom vedea, poate ne hotărâm și dăm o fugă repede.

Paștele o să fie tradițional, ca la orice român. Am făcut deja o curățenie de aia zdravănă. Am terminat și cu mutatul, mai avem puțin la jucării. Am și dat multe dintre ele. Am făcut donașii la nitșe copii dintr-un sătuc. Am donat jucării, hăinuțe și cărți.

Sincer, eu nu mânânc carne de miel, și nici copiii nu mănâncă. Noi nu prea mâncăm carne în general. O să gătesc sărmăluțe de curcan, sunt preferatele noastre. Gătim de toate, mă mai ajută și mama, mai facem o ruladă de carne pentru copii, niște șnițele.

Mergem la Înviere cu siguranță, am mers deja la bserică și de Florii. E important să mergem tot anul la biserică, nu doar pe Paște și de Crăciun”, ne-a mai spus Anca Serea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net