L-au umplut de bani! Adrian Sînă cântă la nunți faraonice, în India! „Ține trei zile zile și trei nopți” În România a fost acuzat că dă țepe

#Exclusiv Click!

Dacă în România este acuzat, mai nou, că ar da țepe la nunți, Adrian Sînă a dat lovitura în afară! Solistul face avere la nunțile faraonice din India și Pakistan, unde participă aproximativ 1000 de persoane. Pe 19 septembrie, solistul și orchestra sa „The Wedding Crashers” au un nou eveniment privat, remunerat cât se poate de generos, în India.

Adrian Sînă a cunoscut succesul în toată lumea la începutul anilor 2000 cu trupa Akcent. Ajuns la 46 de ani, Sînă nu a renunțat la prima lui dragoste: muzica. Dimpotivă, face și acum bani frumoși din ea.

Artistul a ajuns să fie foarte de apreciat, la acest moment, în țări precum India sau Pakistan, unde este chemat să cânte la nunți cu orchestra sa, „The Wedding Crashers”, cu care face furori.

Soțul Ancăi Serea cânta acum alături de două tinere soliste, Miruna Pânzaru și Irina Ionescu, care sunt partenerele lui în proiectul „Adrian Sînă & The Wedding Crashers”, cu care se prezintă la nunți și alte evenimente private unde merg să cânte live.

Adrian Sînă face avere în India! Ia 7000 de euro la o nuntă !

Solicitările pentru nunțile în țară curg pe badă rulandă, însă Adrian Sînă preferă de departe nunțile din India, care sunt spectaculoase, durează trei zile și trei nopți, și unde cântă în fața a peste 1000 de persoane.

Solistul se pregătește, chiar în aceste zile, să plece în India, unde va cânta la un astfel de eveniment, câștigând sume colosale.

Pe 19 septembrie cântăm în India! E incredibil cum e nunta la ei, pe bogăție. Ține trei zile și trei nopți! Au niște costume deosebit de spectaculoase, peste 1000 de persoane vin la nuntă, e ceva impresionant, e exact ca la un film de la Bollywood! Avem mare succes acolo cu proiectul nostru «The Wedding Crashers»!”, a declarat Adrian Sînă, în exclusivitate pentru Click!

Onorariile de la nunțile grandioase din India sunt și ele pe măsură. Surse din preajma fostului solist de la Akcent au dezvăluit că sumele încasate ajung la 7000 de euro, pe eveniment.

Adrian Sînă colaborează cu producătorii indieni din anul 2011, atunci când i s-a propus să producă o coloană sonoră pentru un film. Din acel moment, cântărețul român a intrat în atenția publicului de acolo și cântă foarte des la diverse evenimente private din India sau din Pakistan.

Adrian Sînă: „Cântăm la 2-3 nunți pe săptămână!”

Adrian Sînă și „The Wedding Crashers” au ajuns să aibă foarte mult solicitări pentru nunți atât în țară, cât și în afară. În ultima vreme însă, în presă au tot apărut zvonuri și reclamații confrom cărora artistul ar obișnui să cam dea țepe la nunțile din România.

Avem foarte multe solicitări să cântăm la nunți. Avem cam două-trei nunți la care trebuie să ajungem pe săpătmână. Ne pare rău dacă nu putem ajunge la toți cei care ne vor la nunta lor.

Mi-aș dori să putem să ajungem la toți, dar trebuie să înțeleagă că mai apar lucruri imprevizibile, plus probleme de ordin personal”, a mai declarat Adrian Sînă, pentru Click!

Acuzat de o mireasă că i-a dat țeapă, la Dej! „Le-am returnat avansul de 1 500 de euro”

Adrian Sînă s-a aflat, recent, în centrul unui scandal imens, fiind acuzat de o mireasă din Dej că i-ar fi dat țeapă la nuntă. Femeia a reclamat că i-ar fi dat solistului un avans în valoare de 1500 de euro, numai că acesta a anulat cântarea cu câteva săptămâni înainte, preferând o altă nuntă la Craiova.

Nunta a fost la Dej. Cu o lună înainte i-am anunțat că nu mai pot ajunge și le-am restituit avansul. Chiar m-am oferit să-i ajut și le-am găsit o altă orchestră care să cânte la nuntă.

Nu văd unde este țeapa! Ce țeapă le-am dat?! Nu există așa ceva! Eu nu am nici o datorie față de femeia respectivă. I-am ajutat să găsească înlocuitori. Nu dau țepe și nu am dat în 25 de ani de carieră! Nici nu voi da!”, a declarat Adrian Sînă, în exclusivitate pentru Click!

Adrian Sînă s-a născut la Baia Mare, este fondatorul trupei Akcent și este căsătorit din 2015 cu Anca Serea, fostă vedetă tv. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase și mai solide cupluri ale momentului și cresc împreună 6 copii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
banner laurette png
banner julia chelaru png
banner complotul bonelor png
Oana Turcu (49 de ani) a sărbătorit Paștele în Dubai, alături de soțul ei, Cristi Brancu și fiul lor, Tudor
img (1) jpg
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net