Fosta concurentă de la Eurovision care dă de pământ cu Nemo, câștigătorul ediției 2024. Adevărul despre concurs: „Mă bucur din suflet ca anul acesta România nu a mai participat”

#Exclusiv Click!

În acest weekend a avut loc finala concursului muzical Eurovision 2024, găzduit anul acesta de Suedia, la Arena Malmö. Artista Jessie Baneș, fostă concurentă la Eurovision, a criticat dur formatul concursului, dar și pe câștigătorul de anul acesta și a subliniat că „Eurovision nu mai este demult despre artă și talent, ci despre minorități!”.

Fosta concurentă de la Eurovision care dă de pământ cu Nemo, câștigătorul ediției 2024
Fosta concurentă de la Eurovision care dă de pământ cu Nemo, câștigătorul ediției 2024

Fosta concurentă de la Eurovision care dă de pământ cu Nemo, câștigătorul ediției 2024

În seara de sâmbătă, Nemo, în vârstă de 24 de ani, a urcat pe scena Eurovision, interpretând piesa „The Code”, în care a transmis mesajul călătoriei sale de autodescoperire în calitate de persoană non-binară. Iată că, Elveția s-a impus ca mare câștigătoare a concursului și piesa lui Nemo a adunat un total de 591 de puncte. Acest lucru a dus la numeroase reacții, iar multe vedete au crticiat câștigătorul ediției din acest an. Printre ele se numără și artista Jessie Baneș, care l-a desființat, pur și simplu, pe Nemo!

„Sâmbătă seară a avut loc marea finală a concursului Eurovision 2024, concurs pe care eu nu-l mai urmăresc de mulți ani. Și anul acesta, la fel ca în anii trecuți, au avut loc o mulțime de controverse: reprezentantul Olandei a fost dat afară pe seama unui scandal, au fost multe tensiuni legate de participarea Israelului. Dar nu despre asta vreau să discut acum, ci despre câștigătorul din 2024, un tânăr din Elveția pe numele său Nemo, în vârstă de 24 de ani, care a interpretat piesa ‘The Code’. Am intrat pe YouTube să-i urmăresc reprezentația și vreau să vă spun că am rămas stupefiată să văd un băiat de 24 de ani, îmbrăcat în roz, într-o fustiță și care cânta despre faptul că el este non-binar! Întrebat în legătură cu această melodie, Nemo a spus că a conceput-o în momentul în care și-a dat seama că nu este nici bărbat, nici femeie.

jessie deschidere jpg

Este foarte trist să vedem că Eurovisionul a devenit un concurs despre minorități! Nu mai are legătură cu muzica, cu arta, cu talentul de a pune în scenă o reprezentație, nu mai este nici despre cultura fiecărei țări. Este doar despre spălarea pe creier a tinerilor care urmăresc acest concurs de peste tot de pe glob și mă bucur din suflet ca anul acesta România nu a mai participat și sper să n-o mai facă nici în următorii ani. Iar în legătură cu artiștii români care se plângeau că ‘România nu participa anul acesta, ce trist! Ce păcat!’, să nu vă mai aud, dragi artiști din România, cu astfel de baliverne! Ia uitați-vă cine a câștigat! Ce să căutăm noi acolo?!”

Artista a mai mărturisit că în calitate de fost concurentă la acest concurs muzical a văzut clar ce se întâmplă în spatele ușilor închise și că nu are o părere deloc bună față de modul în care se desfășoară totul.

„În 2018 şi 2022 m-am înscris la Eurovision. Toate concursurile acestea sunt aranjate, nu vă mai uitați, pentru că vă pierdeți timpul. Și nu spun asta pentru că aș fi meritat neapărat eu să câștig. Toți cei care au participat vreodată la genul acesta de concursuri știu foarte bine despre ce vorbesc.”, a povestit artista în exclusivitate pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
Alexia Eram este angajată la revista Andreei Esca Sursa Instagram
image png
IMG 3233 png
celine dion jpg
Mihai Petre e1627449427429 webp
iulia vantur colaj instagram jpg
Irina Petrescu Actrita teatru film Romania 800x561 jpg
cub cleopatra stratan edward sanda png
image
actualitate.net
image
actualitate.net