Jessie Baneș îi dă replica lui Pescobar! Artista a fost jignită crunt de afacerist: „Dacă continuă, pot să-l dau și în judecată”

#Exclusiv Click!

Jessie Baneș, răspuns radical la atacurile venite din partea lui Pescobar! Artista ne-a oferit în exclusivitate o reacție după ce patronul de la Taverna Racilor a jignit-o grav în mediul online. Totul a început după ce Jessie a vorbit în mediul online despre neregulile care s-au găsit la restaurantele deținute de afacerist.

 Artista a fost jignită crunt de afacerist
Artista a fost jignită crunt de afacerist

 Artista a fost jignită crunt de afacerist:

Recent, Jessie Baneș a postat pe conturile sale de socializare, acolo unde este urmărită de zeci de mii de oameni o părere tranșantă despre Taverna Racilor din Cluj și despre serviciile oferite de restaurant. După cum știm, la doar o lună de la deschidere localul din Iulius Mall a fost închis după ce reprezentanții ISU au descoperit că nu avea sisteme de securitate la incendiu, iar terasa nu avea autorizație de construire. În plus, artista a vorbit despre experiența neplăcută pe care a avut-o în acest restaurant, reclamând serviciile de slabă calitate. Atât ea, cât și prieteni de-ai săi au plecat dezamăgiți de local.

La scurt timp însă, Paul Nicolau, cunoscut drept „Pescobar” a reaționat dur față de opinia artistei și i-a adresat jigniri grave în mediul online.

Ferească Dumnezeu ce distrusă ești, ai vrut și tu să te bagi puțin în seamă și mănânci aici rahat! Creveții așa e corect deșteapto sa fie consumați și în România 90% dintre locații nu au ISU ! Locația se redeschide mâine și tu tot idioata o să rămâi!”, a fost mesajul jignitor a lui Pescobar.

Jessie Baneș îi dă replica lui Pescobar!

Jessie nu s-a abținut în fața grosolăniei și i-a oferit lui Pescobar un răspuns cât de poate de clar și ne-a declarat în exclusivitate că dacă afaceristul nu se oprește din jigniri, are de gând să meargă în instanță.

„Am văzut aseară comentariul lăsat de "Pescobar" pe profilul meu de Instagram, la postarea în care eu vorbeam despre restaurantul său din Cluj. E păcat că o persoană care, întâmplător, a devenit prin voința românilor, una dintre cele mai mari vedete din țară și care deține cel mai celebru restaurant, este atât de bădăran și misogin cu o femeie. Eu, în calitatea mea de jurnalistă, nu am făcut altceva decât să semnalez faptul că nu e în regulă ca o afacere care nu funcționează în mod legal, conform standardelor, să fie atât de inundată de oameni. Am făcut acest video în scopul informării publice, dar mai mult, mi-am dat și părerea personală, că nu este un restaurant de lux așa cum se pretinde, pentru că, printre altele, sunt o cunoscătoare a restaurantelor de peste. Și am avut ocazia și norocul acesta în viață să mănânc la restaurante foarte bune. Le-am spus urmăritorilor mei părerea pe care o am, nu l-am jignit în niciun fel, pentru că și eu sunt, la rândul meu, un "influencer" deși nu mă recomand prin asta. Dar am rămas neplăcut surprinsă să văd că acest om a reacționat atât de violent și a luat vorbele mele personal, pentru că aici nu e nicidecum o chestiune personală, e vorba de o afacere care nu respectă legea.

Am văzut că a scris că majoritatea restaurantelor din România nu au autorizații. Pe mine nu mă interesează de restul, ci de restaurantul lui, pentru că se dă unul de lux și ar trebui să fie un exemplu, dar în niciun caz nu este. Iar pe latura culinară, știu cum se mănâncă creveții. Sunt consumatoare de creveți, pentru că îmi plac, și îi introduc des în dieta mea alimentară. Iar Paul Nicolau nu are în restaurantul lui creveți buni pentru că, da, nu sunt scoase matele. Mulți au râs, că nu au creveții mate. Ba da. Creveții au similar cu ce avem noi oamenii în matul gros, și asta trebuie scos afară, pentru că e toxic. Acolo sunt reziduurile care trebuie eliminate. La restaurantul lui Pescobar nu se face chestiunea asta. Am considerat să semnalez aceste lucruri, pentru că îmi pare rău pentru românii pe care îi văd că stau la coadă și își cheltuie economiile pe o lună, ca să își pună 2 poze pe Instagram și să mănânce o mâncare care se vrea de fițe, dar de fapt nu merită efortul și nici măcar nu este după standarde.

Repet că eu nu am luat acest comentariu în serios, probabil că bărbatul a băut un pahar în plus. Dacă el a luat-o personal, este problema lui, își face singur anti-reclamă prin aceste gesturi. Dar îl somez să se oprească din jigniri, pentru că dacă continuă, pot să-l dau și în judecată. Iar pentru domnișoarele și doamnele care vor continua să meargă la restaurantul lui și să-l admire, înseamnă că poate lor le place genul acesta de cocalari și bădărani care nu respectă femeile, dar e opțiunea lor. În niciun caz a mea.”, ne-a spus Jessie Baneș. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net