Jessie Baneș, dezvăluiri emoționante înainte de sărbători! Cadoul inedit al artistei pentru românii din Diaspora

#Exclusiv Click!

Nu doar Moșul aduce cadouri de sărbători, ci și artiștii! Exemplu stă chiar Jessie Baneș, care s-a gândit de Moș Nicolae să le facă un cadou deosebit românilor plecați la muncă în străinătate. Artista a lansat un colind de suflet pentru toți cei care, cu emoție, așteaptă să revină în țară, la familiile lor și să petreacă în cel mai frumos mod. Printre altele, Jessie ne-a dezvăluit cum va petrece Crăciunul acesta, dar și ce este cel mai important pentru ea în această perioadă.

Jessie Baneș, cadou inedit pentru românii din Diaspora
Jessie Baneș, cadou inedit pentru românii din Diaspora

Cadoul inedit al artistei pentru românii din Diaspora

Ce te-a motivat să faci acest colind?

M-a motivat situația în care se află România și românii. Suntem pe locul trei în lume ca țară, după Ucraina și Siria la numărul de cetățeni care emigrează și pe primul loc în rândul țărilor care nu trec printr-un război. Pe lângă dezastrul social prin care trecem și faptul că ne-a plecat forța de muncă calificată, eu am vrut să mă aplec asupra dezastrului emoțional prin care trece neamul românesc. Cred că este una din cele mai mari tragedii cu care se confruntă țara noastră și prin care trecem în acest moment. Este multă suferință să vezi cum sunt despărțite familiile, copii de părinți sau de bunici, unii într-o parte a lumii iar ceilalți în alta. Iar din păcate, noi românii suntem foarte loviți din acest punct de vedere. Eu înțeleg foarte bine această situație întrucât o simt chiar pe pielea mea. Bunica, singura pe care o mai am în viață, este plecată de 20 de ani din țară și îmi este greu să mă văd cu ea pentru că ne despart mii de kilometri.

De unde ți-ai găsit inspirația pentru acest colind emoționant dedicat românilor din Diaspora?

M-a inspirat, din păcate, acest sentiment de tristețe dar și de speranță pentru că sărbătorile ne aduc împreună și reunesc membrii unor familii care nu s-au vazut de luni sau ani buni. În sufletul meu, asta înseamnă Crăciunul, speranță. Speranța este singurul sentiment pe care omul poate să îl aibă, mai puternic chiar decât frica.

Jessie Baneș, dezvăluiri emoționante înainte de sărbători

Care e cel mai frumos moment de sărbători din copilaria ta?

Ca orice copil iubeam sărbătorile și Crăciunul pentru cadouri. Dar acum, toate momentele de sărbători sunt frumoase dacă știm să ni le facem așa. Pentru mine înseamnă recunoștință pentru tot ce am acumulat până acum și speranță pentru viitor.

Cum ai de gând să-ti petreci sărbatorile anul acesta, ai planuri făcute?

Nu sunt adepta vacanțelor exotice de sărbători, cum am văzut că fac unii români în perioada aceasta. Pe mine sărbătorile acestea mă vor prinde cu siguranță acasă, lângă brad ascultând colinde și petrecând cât mai mult timp cu familia. Sărbătorile sunt o perioadă pentru reflecție, de bucurie pentru nașterea Domnului, pentru stat cu cei dragi și pentru făcut planuri de viitor. În afară de asta, în fiecare an de sărbători îmi propun să învăț să gătesc un fel nou de mâncare tradițională pentru că pe timupul anului nu am timpul necesar. Dar o femeie trebuie să știe să gătească! Sigur, nu e obligată să gătească, mai ales dacă e o femeie ocupată și nu e casnică, dar măcar să știe. Tradiția culinară trebuie și ea dusă mai departe!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net