Cântăreața care dă de pământ cu influencerița Andreea Bostănică: „L-ar fi despărțit pe acest om de soția lui”

#Exclusiv Click!

Continuă mega-scandalul care s-a iscat în jurul influenceriței Andreea Bostănică! Artista și jurnalista Jessie Baneș dă de pământ cu influencerița de doar 19 ani care se laudă pe rețelele de socializare cu un stil de viață luxos pe care l-ar fi dobândit în urma unei relații cu un arab putred de bogat. Stilul său de viață a fost însă criticat puternic atât de personalități publice, cât și de public. Oamenii o acuză că promovează o atitudinea nocivă care influențează în rău tinerele generații, dându-le impresia că nu mai este nevoie să muncești pentru nimic dacă arăți bine. Totul vine după ce, anul trecut, tânăra a fost pusă la zid după ce a ieșit public și a afirmat că nu o interesează că a luat o notă mică la examenul de Bacalaureat pentru că asta nu o împiedică să facă bani din TikTok.

Cântăreața care dă de pământ cu influencerița Andreea Bostănică
Cântăreața care dă de pământ cu influencerița Andreea Bostănică

Cântăreața care dă de pământ cu influencerița Andreea Bostănică

De data aceasta, cea care nu a mai suportat și a răbufnit la adresa influenceriței este chiar Jessie Baneș. Artista a spus lucrurilor pe nume și i-a adresat critici dure tinerei, dar și celor care „i-au acordat credit.”

„De câteva zile mă uit cu stupoare la ce se întâmplă în mediul online când vine vorba despre influencerița, că nici nu știu ce e, Andreea Bostănică, nici nu știu cum o cheamă, îmi apare și mie pe Tik Tok și am zis să văd despre ce e vorba, pentru că prea s-a inflamat toată lumea. În emisiuni se vorbește despre această domnișoară, care abia dacă a luat bacalaureatul, dar care acum se pare că ar umbla cu un anumit șeic (sau ce o fi) de prin Dubai, că s-a mutat acolo de câteva luni, că acest șeic, nici nu știu cum îl cheamă, ar fi fost căsătorit, doar că această Andreea l-ar fi despărțit pe acest om de soția lui.

jessie deschidere jpg

Dar de ce sunteți atât de revoltați, oameni buni, dragi români? Pentru că dumneavoastră ați făcut vedetă o tinerică, care abia dacă și-a luat bacalaureatul, care zice că nu-i trebuie școală, pentru că ea oricum are apartamente prin Chișinău, că am înțeles că de acolo e, are și în București, într-un sector foarte bine văzut… Așa că de ce sunteți așa de supărați că fata este peste hotare cu un bărbat căsătorit? Păi dar voi nu știați ce hram poartă în momentul în care ați început să o urmăriți? De ce o mai urmăriți? Că vă și place scandalul, să vă uitați, să vedeți ce a mai făcut, ce i-a mai cumpărat ăla, ce haine, ce genți. Ce credeați că o să iasă mai bun dintr-o fată care stă pe Tik Tok, dansează, se editează, își face probabil operații estetice? Ce credeați? Că o să iasă vreo candidată la vreo primărie, vreo doamnă intelectuală, vreo mare poetă? Iertați-mă pe mine, dar voi sunteți cei care greșiți și mai ales că vă lăsați copiii să urmărească așa ceva. E cea mai urmărită influenceriță din România. Copiii dumneavoastră o urmăresc și vedeți că s-ar putea să facă exact ca ea, mai ales când vine vorba de fetele din România, care văd la ea doar genți, editări și operații estetice. Voi sunteți de vină pentru ce a ajuns fata asta, că ați creditat-o urmărind-o într-un număr atât de mare!”., a declarat Jessie Baneș pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Deak Szilard
Laura Cosoi s-a întâlnit cu mai multe prietene aseară, la petrecerea Viva, acolo unde a luat și un premiu pentru întreaga carieră
ana barnoschi colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net