Reacția Andreei Bostănică, după ce Ilinca Vandici a criticat-o în emisiunea pe care o prezintă. „Mi se pare foarte, foarte patetic”

Recent, în emisiunea „Follow Us”, Teo Trandafir și Ilinca Vandici au comentat felul în care Andreea Bostănică se afișează în mediul online. După ce fosta prezentatoare de la „Bravo, ai stil!” a susținut că nu o cunoaște pe supranumita „Regina Tik Tok-ului” și a început să o ironizeze, Andreea Bostănică a luat foc și i-a transmis un mesaj.  

Ilinca Vandici a susținut că nu o cunoaște pe Andreea Bostănică / foto: colaj Instagram
Ilinca Vandici a susținut că nu o cunoaște pe Andreea Bostănică / foto: colaj Instagram

Ilinca Vandici și Teo Trandafir au comentat felul în care Andreea Bostănică se afișează în mediul online în cadrul emisiunii lor „Follow Us”. Teo Trandafir a menționat că nu a mai auzit de tânără până la acel moment, lucru pe care l-a spus și fosta prezantoarea de la „Bravo ai stil!”. De asemenea, a adăugat că  Andreea Bostănică, căreia i-a greșit numele inițial, nu este un exemplu pentru tânăra generație.

„Și dacă ai avea acum o prietenă sau mai multe care au o adolescentă în creștere care o urmărește pe domnișoara Andreea Bostănel… Bostănică, scuze… pe TikTok și văd unboxing-urile astea care nu se mai termină de mii de euro și florile care nu se mai termină (…).

Ideea este că din TikTok mi-e greu să cred că tu poți să câștigi atât de mult încât să-ți cumperi lucrurile astea pe bandă rulantă. (...) Sunt oameni care nu au unde să locuiască. Sunt copii care mor de foame. De ce trebuie să ne arătăm în halul ăsta? Ce învață tinerele alea care se uită? Aici este durerea mea”, a subliniat Ilinca Vandici.

Andreea Bostănică i-a răspuns vedetei de la Kanal D

După comentariile prezentatorei emisiunii „Follow Us”, Andreea Bostănică a luat foc și i-a răspuns vedetei de la Kanal D, acuzând-o că a mințit atunci când a afirmat că nu o cunoaște: „Doamna Ilinca cred că s-a supărat că nu i-am deschis nici mesajul, doar că nu înțeleg… Poate vă amintiți de mine, doamna Ilinca. Ați fost la emisiune și ați spus că nu știți cum mă cheamă? Păi cum nu știți cum mă cheamă dacă ați spus că aș fi onorată să vin la emisiunea voastră acum câteva luni. Mi se pare foarte, foarte patetic. Dar… are și ea o vârstă. Poate are și probleme cu memoria.

Iar la doamna Teo Trandafir, o iubesc, o respect enorm. Mi s-a părut că a zis asta… Bine, ea a zis doar lucruri frumoase despre mine, că n-are ce să spună rău, doar invidioasele, ca Ilinca, care s-a supărat pe mine că n-am fost la emisiune poate să zică ceva rău. Sau să spună că nu mă cunoaște, de fapt, mă cunoaște foarte bine.

M-a avut și la follow. Îmi dădea și like-uri. Eu neavând-o la follow, ca să înțelegeți. Dar eu am lansat vreo patru piese la doamna Teo în emisiune, la Teo Show. M-a invitat de foarte multe ori. Mi s-a părut așa ciudat că a zis că nu mă cunoaște. Cred că așa era în script, cine știe”, a spus Andreea Bostănică, în cadrul unui live pe TikTok.

Cristina Ich intervine în scandalul dintre Ilinca Vandici și Andreea Bostănică

De altfel, Cristina Ich a intervenit în scandalul dintre Ilinca Vandici și Andreea Bostănică. Cunoscuta influenceriță susține că prezentatoarea nu ar trebui să o judece pe tănără: „Cei mai mulți dintre noi nu avem diplome de educatori. Când am apărut în online, nu am semnat un contract. Noi ne alegem reperele, ce vrem să urmărim, ce nu, ce ne face bine, ce nu ne face bine. Dar nu știu dacă ați obervat că sunt anumite voci care se sting. Și încep să predice. Încep să predice despre eleganță, modestie, exemplu.

Dar întrebarea este, noi ăștia care judecăm ce e bine, ce nu, noi suntem, oare, un exemplu sau am fost? Putem să vorbim despre asta? Nu poți, după ce ai făcut toate greșelile pe care le condamni, să vii să pui etichete sau să insiști la bullying, la adresa unui tânăr care nu face nici mai mult, nici mai puțin decât ce ai făcut tu când ți-a permis timpul, vârsta.

Dacă vrei să dai un exemplu, și poți, vino, expune-te, povestește despre greșelile tale, care pot fi asemănătoare sau mai rău, de foarte multe ori, oamenii ăștia care stau și țin prelegeri, ăia-s ce-i mai…ăia au făcut la fel sau mai rău.

Cristina Ich: „Nu începi să-i condamni pe alții de ceva care și tu probabil ai făcut”

Deci dacă vrei să îmi dai o adevărată lecție de viață, vino, expune-te, arată, spune-ne, mai ales că experiența ta de viață, sau experiența noastră de viață, clar ne recomandă și atunci putem și noi să povestim din greșelile noastre. Uite, și eu am făcut, dar mi-am dat seama că na, eram tânără, nu aveam minte și așa mai departe. Pentru că tinerețea e tinerețe. La 20 de ani nu poți să gândești ca la 30 și ceva sau la 40 de ani.

Că de asta se numește experiență de viață și repet, din asta înveți, din greșeli. Dar nu începi să-i condamni pe alții de ceva care și tu probabil ai făcut, bineînțeles, neavând expunere, în spatele ușilor închise”, a spus Cristina Ich, pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
keo jpeg
ionut cercel jpg
cub maria dragomiroiu png
Marian Olteanu Clanul Foto Pro TV JPG
cum arata azi dylan paul conner fiul nadiei comaneci cu bart conner 485788 jpg
larisa udila jpg
emily burghelea
corina bud colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net