Iubita lui Pițurcă junior, în ipostaze necenzurate la plajă! Cristina Ich a intrat în grațiile tatălui socru, zis „Satana”!

Ultima actualizare:

Cristina Ich, viitoarea noră a lui Victor Pițurcă, dovedește că este lipsită de inhibiții. Frumoasa influenceră, care i-a făcut un băiețel lui Pițurcă junior, a apărut în ipostaze indecente, într-o ședință foto realizată la malul mării. Cristina are un corp de sirenă!

Cristina Ich (37 de ani) și Alex, fiul fostului selecționer Victor Pițurcă, trăiesc o poveste de dragoste pasională, presărată însă cu despărțiri și împăcări pe bandă rulantă, de câțiva ani de zile. Rodul iubirii lor este micuțul Noah, în vârstă de 4 ani.

Frumoasa influenceră este singura femeie din viața lui Alex Pițurcă (40 de ani), care a reușit nu doar să-i facă un copil, dar cu care fostul fotbalist, cu renume de mare cuceritor prin oraș, a ajuns să închege o relație de lungă durată.

Cristina Ich a renunţat la haine şi a pozat provocator, la malul mării

Cristina Ich este una dintre cele mai frumoase femei din România și nu ezită să-și etaleze atuu-rile fizice, ori de câte ori se ivește ocazia. Tânăra este plecată în aceste zile într-o vacanță exotică, împreună cu fiul ei Noah, și și-a înnebunit fanii cu o nouă ședință foto fierbinte, la malul mării. 

Lipsită total de inhibiții, Cristina Ich a apărut topless, acoperindu-şi sânii, într-o filmare de senzație pe plajă, fiind îmbrăcată într-o rochie transparentă, ce lăsa să i se vadă posteriorul.

Victor Pițurcă o vrea pe Cristina de noră

În ultima vreme, Cristina Ich și Alex Pițurcă i-au urmat sfatul lui Victor Pițurcă. Cei doi îndrăgostiți s-au împăcat, după o lungă perioadă în care au stat despărțiți. 

Fostul selecționer este, pur și simplu, topit după nepotul său, Noah, și i-a pus în vedere fiului sau că o vrea neapărat pe Cristina de noră.

„Cristina este o femeie cu capul pe umeri și i-am spus lui Alex: <<Trebuie să știi să ai grijă de familia ta>>! Poate fi în continuare (nr. relația dintre Alexandru și Cristina), nu îi văd despărțiti

Păi, cum?! E greu, e dificil, pentru că ei se iubesc în continuare. E acel copil la mijloc. Nu, nu!.(…)Cel mai important moment din viața lui Alex, acesta este, cu Cristina, având un copil” , a spus Victor Pițurcă, invitat în podcastul lui Nasrin Ameri. 

Din păcate, influencera a dezvăluit, recent, că a ajuns să facă terapie, în urma deselor probleme apărute în relația ei cu fiul fostului selecționer. 

„Fac terapie ca să fiu și eu mai înțelegătoare și mai tolerantă ca femeie. Eu nu am excelat în relațiile mele amoroase. Nu știu de ce îmi cer mie fetele sfaturi.

Eu, dacă nu-mi răspunzi 24 de ore la telefon, apoi 72 de ore nu te sun. Sunt Diavol Tasmanian. Dacă tu nu vii acasă câteva zile, înseamnă că nu vrei să stai cu mine și atunci îmi iau trei chiloți și am plecat. 

Dar, ca femeie nu trebuie să fii chiar așa, pentru că femeia ține căsnicia, și nu bărbatul”, a mărturisit Cristina Ich, pe rețelele de socializare. 

Cristina Ich este un influencer foarte cunoscut în România, fiind urmărită de 920.000 de persoane pe Instagram. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net