Cristina Ich a ajuns la terapie din cauza fiului lui Pițurcă: „Dacă tu nu vii acasă?!”

Cristina Ich a ajuns la psihiatru în timpul relației cu Alexandru, fiul lui Victor Pițurcă. Frumoasa influenceră și fiul fostului selecționer al Naționalei de fotbal au împreună un băiețel, pe Noah, însă iubirea lor e una presărată cu certuri și despărțiri. 

Cristina Ich și Alex Pițurcă, relație cu despărțiri și împăcări. Fiul lui Pițurcă, acuzat că ar călca strâmb

Cristina Ich (37 de ani) și Alex, fiul fostului selecționer Victor Pițurcă, trăiesc o poveste de dragoste pasională, presărată cu despărțiri și împăcări, de câțiva ani de zile, rodul iubirii lor fiind micuțul Noah ( în vârstă de 4 ani). 

Frumoasa influenceră este singura femeie din viața lui Alex Pițurcă (40 de ani) care a reușit nu doar să-i facă un copil, dar cu care fostul fotbalist, cu renume de mare Don Juan, a reușit să închege o relație de lungă durată.

Alex, fiul fostului selecționer Victor  Pițurcă, este unul dintre cei mai râvniți burlaci din show-biz, și are un renume de mare cuceritor. 

La ultima lui despărțire de Cristina Ich s-a zvonit că fostul fotbalist ar fi călcat strâmb, motiv pentru care influencera și-a făcut bagajul și a plecat de acasă. 

Cristina Ich: „Îmi iau trei chiloți și am plecat”

Cristina recunoaște, de altfel, că a ajuns să facă terapie, în urma problemelor întâmpinate în relația sa cu fiul fostului selecționer al Naționalei de fotbal. 

„Fac terapie ca să fiu și eu mai înțelegătoare și mai tolerantă ca femeie. Eu nu am excelat în relațiile mele amoroase. Nu știu de ce îmi cer mie fetele sfaturi.

Eu, dacă nu-mi răspunzi 24 de ore la telefon, apoi 72 de ore nu te sun. Sunt Diavol Tasmanian. 

Dacă tu nu vii acasă câteva zile, înseamnă că nu vrei să stai cu mine și atunci îmi iau trei chiloți și am plecat. 

Dar, ca femeie nu trebuie să fii chiar așa, pentru că femeia ține căsnicia, și nu bărbatul”, a spus Cristina Ich, pe rețelele de socializare. 

Victor Pițurcă o vrea pe Cristina de noră

În ultima vreme, Cristina și Alex au urmat sfatul lui Victor Pițurcă și s-au împăcat din nou, după o lungă perioadă în care au stat despărțiți. 

Fostul selecționer este topit după nepotul său, Noah, și o vrea pe Cristina de noră.

„Cristina este o femeie cu capul pe umeri și i-am spus lui Alex: <<Trebuie să știi să ai grijă de familia ta>>! Poate fi în continuare (nr. relația dintre Alexandru și Cristina), nu îi văd despărțiti

Păi, cum?! E greu, e dificil, pentru că ei se iubesc în continuare. E acel copil la mijloc. Nu, nu!.(…)Cel mai important moment din viața lui Alex, acesta este, cu Cristina, având un copil” , a spus Victor Pițurcă, invitat în podcastul lui Nasrin Ameri. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net