Cristina Ich, desfigurată din cauza unei intervenții estetice: „Aveam găuri în obraz!”

Ultima actualizare:

Cristina Ich a avut Sărbători de coșmar. Vedeta a apelat la medicii esteticieni pentru o procedură estetică non-invazivă și aproape că a rămas desfigurată. Ce s-a întâmplat cu chipul frumoasei influencere?

Cristina Ich (37 de ani) a ajuns să nu-și mai recunoască chipul, după ce, în preajma Sărbătorilor, vedeta a apelat la o procedură estetică non-invazivă. 

Iubita lui Alex Pițurcă a vrut să dea un refresh tenului cu ajutorul acidului hialuronic. La două zile însă, după ce a ieșit din cabinetul medicului estetician, chipul a început să i se schimonosească și acidul hialuronic să se topească și să migreze în toate direcțiile.

Cum a ajuns să-și strice Cristina Ich chipul de păpușă? „Te desfigurezi… cu mâna ta?!”

Infulencera s-a trezit, peste noapte, cu chipul desfigurat și a dat fuguța disperată la un alt medic estetician ca să o repare. 

„M-am dus și eu să-mi pun un gen de acid hialuronic pentru hidratare atât, căci mi s-a părut mie că am genul de pilow-face, că aș fi umflată la față.  

M-am trezit după două zile de la intervenție că se topea acidul, ajunsesem să am găuri în față. Nu vă mai spun ce cearcăne aveam! Trei săptămâni am stat în casă de Sărbători, așa ceva nu doresc la nimeni! 

A reușit să-mi umple găurile, până la urmă, doctorița mea, care a reușit nu știu prin ce minune să-mi refacă fața. Nu vă pot arăta poze că vă speriați! 

Fetelor, vă rog să fiți foarte atente la cine mergeți să vă facă aceste proceduri. Așa se întâmplă când te mănâncă, vorba aceea. Mie mi-a dat-o Universul bine de tot. A început mama să țipe la mine: <<eu te-am făcut frumoasă și tu te desfigurezi cu mâna ta!>>

Nu vreau să știu ce s-ar fi întâmplat dacă aș fi făcut o procedură estetică, o operație de amploare, cred că nu mai ieșeam din casă”, le-a povestit Cristina Ich fanilor săi, pe o rețea de socializare. 

S-a împăcat cu Alex Pițurcă! 

Cristina Ich și Alex, fiul fostului selecționer Victor Pițurcă, au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de câțiva ani de zile, rodul iubirii lor fiind micuțul Noah (4 ani). 

Cei doi i-au urmat sfatul lui Victor Pițurcă și s-au împăcat, după o perioadă în care au stat despărțiți. 

„Cristina este o femeie cu capul pe umeri și i-am spus lui Alex: <<Trebuie să știi să ai grijă de familia ta>>! Poate fi în continuare (nr. rellația dintre Alexandru și Cristina), nu îi văd despărțiti. Păi, cum?!
E greu, e dificil, pentru că ei se iubesc în continuare. E acel copil la mijloc. Nu, nu!.(…)Cel mai important moment din viața lui Alex, acesta este, cu Cristina, având un copil” , a spus Victor Pițurcă, invitat în podcastul lui Nasrin Ameri. 

Cristina și Alex au plecat la începutul lunii ianuarie într-o vacanță exotică, alături de fiul lor, Noah. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net