Cristina Ich, fără sutien, în jacuzzi, alături de fiul său. Scenele indecente au stârnit revolta internauților: „Nu mai pupați copiii pe gură!”

Ultima actualizare:

Cristina Ich (36 de ani) a stârnit revoltă în mediul on-line, după ce a postat un filmuleț în care se bălăcește alături de fiul său, Noah Alexandru ( în vârstă de 3 ani și jumătate), în jacuzzi, în vacanță. Iubita lui Alex Pițurcă nu poartă sutien în prezența fiului său și îl dezmiardă drăgăstos, sărutându-l pe gură. Internauții au taxat, imediat, comportamentul  tinerei mămici.

Cristina Ich (36 de ani) îngroașă rândurile mămicilor moderne, care dau dovadă de un comportament cât se poate de liber în prezența copiilor lor. Influencera se află, în aceste zile, în vacanță, alături de fiul său și al lui Alexandru Pițurcă, Noah Alexandru, într-un loc de vis din România, situat în mijlocul pădurii.

Dezinvoltă și total lipsită de inhibiții în prezența fiului său, Cristina a postat un filmuleț din vacanță, în mediul online, care a reușit să stârnească revolta internauților.

Cristina a fost filmată, în jacuzzi, când se hârjonea cu fiul său, Noah Alexandru ( în vârstă de 3 ani și jumătate), aproape total dezbrăcată. Bruneta nu poartă sutien în prezența fiului său și, la un moment dat, în jocul mamă-fiu, îl sărută cu patos, direct pe gură, pe micuț.

A mother is a son’s first true love, a son is a mother’s last true love ( n.r : O mamă este prima dragoste a fiului ei, un fiu este ultima dragoste a mamei lui)”, a scris Cristina, pe post de descriere, în dreptul filmului, în care se bălăcește dezinvoltă, fără sutien pe ea, împreună cu fiul ei în jacuzzi, în mijlocul pădurii.

Cristina Ich, taxată!: „Stai topless în fața copilului? Fără costum?”

Comportamentul influencerei în prezența fiului său a fost imediat „taxat” de internauți, mai ales de către mămici.

De ce ai fi topless în fața băiețelului tău?”

Fără costum??”

Vă rog să nu vă mai pupați copiii pe buze (nu știu despre tine, Christina, scriu aici că s-a deschis subiectul mamă-copil). Implică și asta multe riscuri, care nu sunt necesare de la cauze de sănătate, bacterii etc, care sunt mai frecvente la adulți - sau în fața cărora noi am creat deja apărare sau un echilibru, pâna la cauze emoționale, care creează confuzie pentru copil în dezvoltarea relațională (suprapune roluri romantice cu cele mamă-copil).

Sunt convinsă că fiecare mamă dorește tot ce e mai bine pentru copilul ei, de asta este important să fim prezente la reacțiile copiilor și să ne informăm foarte bine cu privire la aceste subiecte delicate, care uneori din motive culturale, norme sociale, pot fi puțin în zona gri/debatable”, au fost doar câteva dintre comentariile la postarea cu pricina.

Andreea Bănică s-a pozat în lenjerie intimă alături de fiul său, Noah / Sursa: Instagram
Andreea Bănică s-a pozat în lenjerie intimă alături de fiul său, Noah / Sursa: Instagram

Andreea Bănică, în lenjerie intimă alături de fiul ei. „Așa stai când ești în pat cu bărbatul, nu cu copilul”

Cristina Ich nu este singura vedetă acuzată de comportament indecent în prezența propriului copii.

Andreea Bănică a intrat și ea, recent, în dizgrația fanilor din social media, după ce postat o serie de fotografii considerate „nepotrivite”, pe Facebook.

Vedeta s-a fotografiat, în lenjerie intimă, în timp ce stătea așezată pe canapeaua căreia îi făcea de zor reclamă. În fotografiile cu pricina apărea și băiețelul ei, Noah.

Când ajung acasă, după o zi plină, îmi doresc să stau lungită pe canapea, să am ceva de ronțăit și alături de mine pe cel mai zăpăcit elefănțel.

Eu am ales confortul acestei canapele de la *, plus că este și foarte frumoasă și mareeeeee”, a fost descrierea postată de vedetă, în dreptul imaginilor.

Fanii au tras-o, imediat, la răspundere pe solistă pentru „indecența” de care dă dovadă, atunci când petrece timp în apropierea copilului său.

Urât! Dacă era soțul în spatele ei da, dar băiatul... Eu oi fi învechită, dar ea este dusă.....”

Degeaba te superi, dar poza nu este adecvată pentru o mamă care mai are și copilul în spatele ei”.

Andreea Banică, este paradoxal să existe «decență» în exprimare, când postarea este indecentă. De ce nu ai ales ca postarea să fie DECENTĂ? Și așa evitai reacțiile «vulgare» asupra unui lucru VULGAR.

Dacă aveai niște pantaloni scurți pe tine, având în vedere că ai copilul în spatele tău, puteai promova canapeaua mult mai DECENT. SPOR LA DECENȚĂ! CE ARĂȚI, AIA ATRAGI ! O zi bună și fără supărare!”

Ce decență în limbaj, dar tu ești decentă in poză? Așa stai când ești în pat cu bărbatul, dar nu în fața unui copil, și mai ales băiat. RUȘINE!”

Cam indecentă poziția și nu numai, având în vedere că e și băiețelul tău destul de mare....”, au fost doar o parte dintre comentariile internauților, de-a dreptul revoltați de imaginile afișate de artistă pe Facebook.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net