Andreea Bănică s-a pozat în lenjerie intimă alături de fiul ei. Imaginile sexy au stârnit revolta internauților: „Așa stai când ești în pat cu bărbatul!”

Ultima actualizare:

Andreea Bănică, una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate artiste din industria muzicală românească a intrat în dizgrația fanilor din social media, în urma unor fotografii considerate „indecente”, pe care ea le-a prezentat în cadrul unei postări pe Facebook. 

Postarea care a stârnit revolta fanilor Andreei Bănică / foto: Facebook
Postarea care a stârnit revolta fanilor Andreei Bănică / foto: Facebook

Obișnuită să își țină admiratorii la curent cu diverse acțiuni din viața ei, în una dintre cele mai recente postări pe Facebook, Andreea Bănică promova o canapea provenită din partea unui brand căruia îi fac reclamă mai mulți infleuenceri. Totuși, lucrurile au luat o întorsătură pentru ea, după ce s-a afișat mult prea goală în fotografiile în care apare și băiețelul ei, Noah. 

Andreea Bălan, ținta criticilor pe Internet

Recent, contul de Facebook al Andreei Bănică a fost invadat de comentarii pline de hate din partea persoanelor care o urmăresc. Faptul că vedeta s-a fotografiat în chiloți în timp ce stătea așezată pe canapeaua căreia îi făcea reclamă au stârnit revolta oamenilor, care au tras-o la răspundere pentru „indecența” de care dă dovadă atunci când petrece timp în apropierea copilului său. 

„Când ajung acasă după o zi plină îmi doresc să stau lungită pe canapea, să am ceva de ronțăit și alături de mine pe cel mai zăpăcit elefănțel.

Eu am ales confortul acestei canapele de la *, plus că este și foarte frumoasă și mareeeeee!

Hai că mai am nevoie de una , iau măsuri și mai iau și în livingul mic o canapea, că până acum nu am avut timp. Sunt tot pe drumuri între Eforie și București. Care este locul din casă unde vă simțiți cel mai bine?”, a fost descrierea postată de vedetă, în dreptul imaginilor. 

În secțiunea de comentarii, artista a specificat faptul că dorește ca internauții să își păstreze „decența în exprimare”. 

„Am să vă rog să vă păstrați decența în exprimare! Mă văd nevoită să blochez toate conturile care au un limbaj neadecvat! Mulțumesc!”, a scris Andreea Bănică. 

De acolo până la nenumărate comentarii tranșante nu a mai fost decât un pas: 

„Urât! Dacă era soțul în spatele ei da, dar băiatul... Eu oi fi învechită, dar ea este dusă.....”, „Ioi, Doamne! Bine că te-ai machiat, că zilele trecute ai apărut nemachiată și erai horror!”„Degeaba te superi, dar poza nu este adecvată pentru o mamă care mai are și copilul în spatele ei”.

„Andreea Banică, este paradoxal să existe „decență" în exprimare, când postarea este indecentă. De ce nu ai ales ca postarea să fie DECENTA? Și asa evitai reacțiile „vulgare" asupra unui lucru VULGAR. Dacă aveai niște pantaloni scurți pe tine, având în vedere că ai copilul în spatele tău, puteai promova canapeaua mult mai DECENT. SPOR LA DECENȚĂ! CE ARĂȚI AIA ATRAGI ! O zi bună și fără supărare!”.

„Ce decență în limbaj, dar tu ești decentă in poză? Așa stai când ești în pat cu bărbatul, dar nu în fața unui copil, și mai ales băiat. RUȘINE!”.

„Cam indecentă poziția și nu numai, având în vedere că e și băiețelul tău destul de mare....”, au fost doar o parte dintre comentariile internauți, de-a dreptul revoltație de imaginile afișate de artistă pe Facebook. 

image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net