Monica Iagăr, o nouă intervenție estetică! “M-a întinerit cu 10 ani!”

#Exclusiv Click!

Monica Iagăr (50 de ani) nu s-a sfiit niciodată să recunoască faptul că apelează, constant, la intervenţiile de ordin estetic. Fosta sportivă a făcut, zilele acestea, o nouă vizită la medicul estetician, care a întinerit-o cu 10 ani. A testat un nou tratament.

În aşteptarea verii, Monica Iagăr, fosta noastră mare atletă, a testat un tratament revoluționar, care reface zona tâmplelor, afectată de procesul trecerii anilor. Rezultatele au fost uimitoare, căci i s-au şters, rapid, 10 ani de pe chip.

Monica Iagăr se programează la estetician o dată pe an, cel puţin, pentru injectările cu acid hialuronic şi botox, care o ajută să ţină departe formarea ridurilor specifice înaintării în vârstă. Preferatele ei sunt, de obicei, procedurile minim invazive, cu rezultate rapide şi fără timp de recuperare.

Monica Iagăr: „Tinereţe fără bătrâneţe nu există...”

De această dată, vedeta a plusat: a încercat eficienţa injecțiilor cu acidului hialuronic şi în zona tâmplelor, acolo unde, cu timpul, stratul de grăsime începe să se piardă, iar chipul capătă un aspect uşor scheletic.

Anii îşi spun cuvântul, tinereţe fără bătrâneţe nu există... Chiar mă felicit și îi felicit pe medici pentru rezultate! Tratamentul a făcut minuni!” , a declarat fosta atletă, imediat după încheierea procedurii.

Intervenţia nu a fost deloc dureroasă şi nu a durat mai mult de o oră, fiind realizată prin tehnici speciale, cu ajutorul canulei atraumatice, care conferă un tratament mai confortabil, fără risc de apariţie a vânătăilor.

În cazul Monicăi Iagăr, medicul a decis să utilizeze şi o procedură suplimentară

Cu ajutorul acidului hialuronic, refacem volumetria facială. Tâmplele au tendinţa să se adâncească pe măsură ce înaintăm în vârstă, oferind chipului un aspect îmbătrânit. Pe lângă efectul imediat de umplere, intervenţia a conferit pacientei noastre şi un efect de lifting al sprâncenelor, chipul căpătând un aspect mai odihnit, mai luminos, mai vesel!

În a doua etapă a tratamentului, am efectuat injectarea cu toxină botulinică, pentru a netezi ridurile de expresie din jumătatea superioară a feţei!”, ne-a declarat medicul estetician Dana Bratu.

După injectare, Monica Iagăr a avut de respectat o serie de recomandări, de la evitarea machiajului în următoarele 24 de ore, până la hidratare intensă, evitarea expunerii la soare sau la saună în următoarea săptămână, dar și evitarea atingerii zonei injectate imediat după procedură.

Își schimbă silicoanele!

Monica Iagăr (50 de ani) a început intervențiile estetice după vârsta de 40 de ani. Fosta atletă intenționează să-și schimbe și silicoanele, care au depășit deja 20 de ani vechime.

După 40 de ani am început intervențiile. Și în timpul sportului am făcut operație la sâni. Urmează să schimb silicoanele, dar nu știu când.

Vreau la fel, nici mai mari, nici mai mici. Se presupune că dacă se mișcă vreunul, trebuie să le schimb. Dar de 20 de ani, nu s-a mișcat nici unul.

Am niște implanturi puse bine, pe vremea aia erau foarte bune și foarte scumpe. Acum au apărut astea pe viață, dar acum depinde și de corpul tău”, ne-a mai declarat fosta mare sportivă.

A recurs la fertilizare în vitro, pentru cel de-al treilea copil!

Monica Iagăr trăiește o poveste de dragoste alături de Cristi Neacșu, fost campion la judo, bărbatul alături de care şi-a găsit liniştea după divorţul de Cosmin Cernat.

La 46 de ani, după ce a trecut printr-un divorț și după ce a pierdut și o sarcină, atleta a făcut fertilizare în vitro pentru că își mai dorea foarte tare un copil, mai precis un băiat.

Vedeta l-a născut pe micuțul Efrem în august 2019. Monica Iagăr și Cristi Neacșu au făcut nunta și botezul în aceeași zi, în toamna lui 2019. Fosta mare campioană mai are două fete din căsnicia anterioară, cea cu comentatorul Cosmin Cernat: Maya și Ayana.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
image
actualitate.net
image
actualitate.net