Monica Iagăr, nemachiată la un eveniment monden: „Vreau să-mi schimb silicoanele, le am de 20 de ani!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

La 49 de ani, Monica Iagăr demonstrează că vârsta este doar un număr! Fosta mare atletă se menține într-o formă de zile mari și are un băiețel de doar trei anișori acasă, care o ține în priză! Monica este poate singura vedetă din România, la ora aceasta, care-și permite iuxul să apară pe la evenimente mondene total nemachiată. Atleta recunoaște, însă, că de la 40 de ani a început să fie clientă fidelă a medicilor esteticieni!

Toate divele petrec ore întregi în fața oglinzii pentru a apărea țiplă la evenimentele mondene! Iată, însă, că am descoperit cea mai curajoasă vedetă din show-bizz! Monica Iagăr, fosta mare săritoare la înălțime, a lăsat pe toată lumea mască, zilele trecute, când și-a făcut apariția la lansarea unei noi clinici d e înfrumusețare fără strop de machiaj pe față!

Monica spune că se preferă cât mai naturală și nu se teme de cei care o vor critica pentru fața ei! Atleta recunoaște că, în ultima vreme, a făcut regulat intervenții stetice non-invazive, botoxul fiind la ordinea zilei!

M-am hotărât să fiu naturală, chiar dacă acidul hialuronic, sau intervențiile estetice sunt benefice, le fac și recunosc asta. Sunt și acum cu ele, dar la mine sunt naturale, nu prea se vede. Ultima intervenție estetică am făcut-o acum trei luni.

Nu sunt vedetă de televizune, eu vreau să fiu naturală și doar să-mi punctez ce-mi lipsește, două riduri acolo, două riduri dincolo. Mai vin și peste trei luni! Nu o dată la trei ani sau la cinci ani. Vin din trei în trei luni, mai pui câte o picatură aici. Picătura chinezească, așa câte un pic, câte un pic”, ne-a declarat fosta mare atletă a României.

Monica Iagăr: „De 20 de ani nu s-a mișcat un sân! Au fost implanturi scumpe!”

Monica a început intervențiile estetice după vârsta de 40 de ani. Silicoanele, însă ,se cer schimbate, nu de alta dar au depășit deja 20 de ani vechime !

După 40 de ani am început intervențiile. Și în timpul sportului am făcut operație la sâni. Urmează să schimb silicoanele, dar nu știu când, domnul doctor zice că stau bine, că nu umblă încă.

Vreau la fel, nici mai mari, nici mai mici. Se presupune dacă se mișcă vreunul, trebuie să leschimb. Dar de 20 de ani, nu s-a mișcat nici unul. Am niște implanturi puse bine, pe vremea aia erau foarte bune și foarte scumpe. Acum au apărut astea pe viață, dar acum depinde și de corpul tău”, ne-a mai spus fosta sportivă.

Monica Iagăr a făcut fertilizare în vitro pentru al treilea copil!

Monica Iagăr trăiește o poveste de dragoste alături de Cristi Neacșu, fost campion la judo, bărbatul alături de care sportiva şi-a găsit liniştea în urmă cu cinci ani, după divorţul de Cosmin Cernat.

La 46 de ani, după ce a trecut printr-un divorț și după ce a pierdut și o sarcină, atleta a făcut fertilizare în vitro pentru că își mai dorea foarte tare un copil, mai precis un băiat.

Vedeta l-a născut pe micuțul Efrem în august 2019. Monica Iagăr și Cristi Neacșu au făcut nunta și botezul în aceeași zi, în toamna lui 2019.

Doamne ce energie au copiii ăștia! Sunt contratimp, dau interviu și plec! Efrem seamănă cu amândoi că suntem sportivi. Are acces la tot ce înseamnă sport, am și sală de fitness acasă. Mi-am dorit pentru toți copiii mei să fie sportivi, dar nici una din fete n-a ieșit! Sper ca el să fie, să am timp de el să-l duc la sport”, ne-a mai spus vedeta.

Monica Iagăr s-a remarcat prin performanțe deosebite la săritura în înălțime.

Fosta mare campioană mai are două fete din căsnicia anterioară, cea cu comentatorul Cosmin Cernat: Maya și Ayana.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
image
actualitate.net
image
actualitate.net