Alexandru Pițurcă și Cristina Ich încă se iubesc? Victor Pițurcă a dezvăluit totul: „E femeie cu capul pe umeri...”

Victor Pițurcă a spus clar ce crede despre Cristina Ich, fosta parteneră de viață a fiului său Alexandru. Deși cei doi s-au tot despărțit și împăcat, fostul antrenor al Naționalei a dezvăluit că aceștia încă ar mai avea sentimente unul pentru altul. 

Victor Pițurcă a vorbit despre relația lui Alexandru cu Cristina
Victor Pițurcă a vorbit despre relația lui Alexandru cu Cristina

Alexandru și Cristina încă se iubesc?

Victor Pițurcă a fost invitat în podcastul Ameritat cu Nasrin, moderat de Ameri Nasrin. Fostul antrenor al Naționalei a vorbit, printre altele, și despre relația pe care Alexandru, fiul său, a avut-o cu Cristina Ich și din urma căreia s-a născut un băiețel. Ei bine, Pițurcă senior a dezvăluit că între Alexandru și Cristina încă ar mai exista sentimente puternice. După cum știm, în luna mai a acestui an, cei doi s-au afișat într-un club sărutându-se pasional și fiind extrem de romantici. Imaginile au fost postate chiar de Cristina pe rețelele de socializare. Ulterior a oferit și câteva explicații pentru aceste ipostaze. „A fost ceva spontan! Când e să fie destin nu ți-l poate schimba nimeni. Nici măcar tu nu te poți împotrivi”, a explicat frumoasa brunetă gesturile pasionale din club cu Alex Pițurcă, pe Instagram. Astfel a dat de înțeles că ar fi din nou împreună însă între ei lucrurile a fost foarte incerte în ultimul an. O dragoste cu năbădăi, de altfel.

Dar mie, fetele cu care a fost el, nu mi-au fost la suflet. Eu voiam altceva pentru el. Nu mi-am dorit pentru el vedete. El având doar vedete, este un mic dezavantaj. I-am spus, statutul de bărbat aduce niște obligații, iar ele… tot libertine. (…) Are copil, are un băiat, a fost cu o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Cristica Ich e femeie cu capul pe umeri, pe ea nu o iau ca vedetă. Cristina are copil, i-am spus lui Alex că trebuie să știe să aibă grijă de familia lui. Nu îi văd despărțindu-se… Ei se iubesc în continuare, ăsta e adevărul. Cel mai important moment din viața lui Alex ăsta este: copilul cu Cristina”, a spus Victor Pițurcă, în podcastul Ameritat cu Nasrin.

banner cristina ich alex pițurcă png

A fost dragoste la prima vedere

Alexandru Pițurcă și Cristina Ich s-au despărțit anul trecut, după ce povestea lor de dragoste a început fulgerător. A fost dragoste la prima vedere, iar 3 luni mai târziu au aflat că vor deveni părinți. Din dragostea lor s-a născut micuțul Noah însă după 3 ani de relație au decis să își spună „adio”. Motivul ar fi fost nepotrivirea de caracter. Cei doi ar fi rămas în relații bune de dragul copilului după cum a declarat la un moment dat Cristina. S-au tot despărțit și împăcat însă Victor Pițurcă spune ferm că încă îi leagă o dragoste puternică.

„Dacă nu-l aveam pe Noah, îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu ne mai înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede.

Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine! Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani! Dar dacă ajungeam să-l cunosc, nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere! La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere!

Am avut o perioadă groaznică! În care stai să te gândești ce e bine… Nu-i știam defectele, nu-l vedeam ce face, cum face, unde pleacă sau cum vine… Erau pipițele astea… Primeam poză în secunda doi. Nu te gândi că e vreun potolit omul, vreo ușă de biserică! Am deschis și eu Google-ul înainte. Știam ce mi-am luat!

Îi dau libertate, dar și eu vreau libertate! Alex e un bărbat căruia îi plac viața și distracțiile. L-am lăsat să facă ce și-a dorit. Dar sunt unele lipsuri care vezi că nu sunt OK. El e un om dificil, eu sunt om dificil. Alex nu m-a găsit în gunoi. Nu-mi lipsește nimic! Am banii mei, am casa mea!

Mă întrețineam singură și nu-mi lipsește nimic. Omul nu m-a găsit în gunoi. Nu stau în relații unde sunt chinuită, eu stau undeva că-mi doresc să stau”, spunea Cristina Ich, anul trecut, la podcast-ul „Vin de-o poveste”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net