Fiul Ilincăi Vandici, departe de tatăl său de Paște! Ce va face de sărbători: „Așa și-a dorit, iepurașul a auzit și i-a oferit”

Ultima actualizare:

La începutul anului trecut, Ilinca Vandici (37 de ani) și Andrei Neacșu au decis să pună capăt căsniciei lor de aproape 6 ani. De când nu mai sunt împreună Ilinca se dedică exclusiv băiețelului pe care îl au împreună. De la separare, viața i s-a schimbat mult, însă se concentrează pe copil. Iată ce vor face de Paște!

Fiul Ilincăi Vandici, departe de tatăl său de Paște! Cum sunt sărbătorile fără Andrei Neacșu
Fiul Ilincăi Vandici, departe de tatăl său de Paște! Cum sunt sărbătorile fără Andrei Neacșu

Fiul Ilincăi Vandici, departe de tatăl său de Paște! 

În 2017, Ilinca și Andrei își uneau destinele în fața lui Dumnezeu, iar puțin timp mai târziu au devenit fericiții părinți ai lui Zion. Cu toate acestea, nici venirea pe lume a copilului nu a reușit să salveze relația lor, iar cei doi au ales să divorțeze în mod amiabil, la notar, după mai multe neînțelegeri. După separare, Zian (6 ani) a rămas în grija mamei sale, iar Neacșu contribuie cât poate la creșterea celui mic. Despărțirea lor a fost pașnică, iar cei doi părinți au reușit să mențină o relație civilizată în beneficiul copilului lor. Acum sărbătorile arată altfel, iar ceea ce este clar este faptul că de Paște Neacșu nu va sta cu băiatul său pentru că Ilinca are alte planuri cu cel mic.

„Paștele, anul acesta, nu o să arate în mare fel. Pentru că plec cu copilul în vacanță. O să plecăm într-un parc de distracții, pentru că așa și-a dorit Zian anul acesta. Vacanța e cadou de paște de la iepuraș. Așa și-a dorit, iepurașul a auzit și i-a oferit.”, a spus prezentatoarea pentru Unica.ro.

Cât despre modul în care se vede ca mamă, Ilinca spune că este foarte iubitoare, dar știe să impună și anumite limite când este cazul.

Vreau să cred că sunt echilibrată, când e cazul știu să fiu și autoritară, știu să impun și limite, și reguli. Când simt, știu să fiu și extrem de permisivă, de tolerantă, de răbdătoare. Dar, toate ca toate, vreau să cred despre mine că sunt o mamă iubitoare și implicată 100%. Eu mă bucur (n.r. – de evoluția lui Zian) pentru că în fiecare zi crește sub ochii mei, sub îndrumările mele.”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
banner Roxana Blagu png
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net