Ilinca Vandici, marcată de prima noapte de amor. La ce vârstă s-a întâmplat: „Un dezastru!”

Ultima actualizare:

Ilinca Vandici, una dintre cele mai titrate vedete de televiziune, a dat mereu dovadă de sinceritate și transparență. În timp ce anumite persoane publice din showbiz-ul românesc evită să discute anumite subiecte „deocheate”, prezentatoarea de televiziune nu s-a sfiit să dezvăluie modul în care a decurs prima noapte de amor din viața sa. 

Ilinca Vandici / foto: Arhiva Click!
Ilinca Vandici / foto: Arhiva Click!

În prezent, Ilinca Vandici se ocupă de cariera sa și creșterea băiețelului ei, Zian, rodul iubirii din fostul mariaj cu Andrei Neacșu. Fiind o femeie frumoasă, vedeta mereu a atras priviri oriunde a mers și s-a iubit cu bărbați celebri. Totuși, cu cine și-a pierdut virginitatea și ce a avut de spus despre acel episod din viața sa?

„Am părăsit ceva bărbaţi la viaţa mea. Dar nu vă gândiţi că foarte mulţi. Am părăsit la un moment dat un bărbat printr-un mesaj. Nu am fost capabilă la vremea aceea să abordez discuţia faţă în faţă. I-am spus că lucrurile nu mai merg între noi şi că eu nu mai sunt fericită. A venit şi răspunsul lui, că mi-am găsit pe altul, care era mai bun, poate că mi-am găsit, poate că nu”, își începea vedeta confesiunile acum ceva timp, în emisiunea Teo Show. 

Ilinca Vandici: „Nu a fost cu fluturași în stomac”

Prima noapte de iubire din viața unei femei nu este întotdeauna o experiență plăcută, iar Ilinca Vandici a simțit acest lucru pe propria piele. Acum ani în urmă, vedeta de televiziune vorbea despre viața sa amoroasă: a părăsit câțiva bărbați celebri, a fost și ea părăsită la rândul ei, și prima noapte de dragoste i-a lăsat un gust amar. 

„Am părăsit un bărbat celebru. Chiar doi bărbaţi celebri. Care erau înainte celebri sau i-am făcut eu celebri, nu mai ştiu. De fapt, unul dintre ei s-a despărţit de mine şi mi-a spus. E vorba de Alin Cocoş şi mi-a spus aşa: Eu ţin foarte mult la tine, eşti o personaă specială, însă în momentul de faţă vreau să experimentez mai mult şi nu vreau să te înşel sau să îmi bat joc de tine. Atunci prefer să ne despărţim, să rămânem prieteni. Pe moment i-am zis de toate, dar peste ani am apreciat.

Legat de prima mea experienţă, aveam 18 ani şi jumătate. Fake, falsă a fost prima experienţă. Nu a fost cu fluturaşi în stomac…nu a fost aşa, ci un dezastru”, a declarat Ilinca Vandici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net