Ilinca Vandici reacționează după ce fostul soț și-a făcut o nouă iubită: „Am văzut, îți dai seama. Ce să simt?”

Ilinca Vandici are o primă reacție referitoare la faptul că Andrei Neacșu, fost soț și tată al copilului ei, și-ar fi refăcut viața amoroasă, pe baza unor imagini apărute în presă. Frumoasa prezentatoare de la „Bravo, ai stil!” a vorbit deschis pe marginea acestui subiect și a pus cărțile pe față. 

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat / foto: arhiva Click!
Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat / foto: arhiva Click!

Recent, Ilinca Vandici și Teo Trandafir au revenit pe micile ecrane, la cârma emisiunii „Follow Us”, difuzată pe postul de televiziune Kanal D2. Acestea dezbat diverse subiecte apărute în spațiul public, iar în prima ediție cele două au dat peste un articol referitor la faptul că Andrei Neacșu are o nouă iubită. 

„Vom rămâne în continuare părinți pentru copilul nostru”

Ilinca Vandici a acceptat faptul că fostul soț nu mai face parte din viața ei și a lui Zian așa cum obișnuia să o facă înainte. Cu toate că nu mai formează un cuplu, cei doi au decis să rămână în relații bune, de dragul copilului. 

Știu că pentru Zian este important să aibă atât susținerea mamei, cât și pe cea a tatălui, astfel că nu îl privează de niciuna. 

„Apropo de subiecte interesante. Știi cum e. Ni se dă, că presa e mare. Persoanele publice de asemenea, oamenii afiliați persoanelor publice de asemenea. Stând și informându-ne pentru emisiune zilele acestea a apărut un subiect cu fostul meu soț, alături de actuala lui iubită sau cel puțin așa susțin colegii noștri de presă. Am văzut, îți dai seama. Ce să simt? Cumva mi-am spus-o și o să o repet. Lucrurile între noi sunt clare. Vom rămâne în continuare părinți pentru copilul nostru, pentru că așa e normal. În rest, fiecare e liber să își trăiască viața așa cum dorește.”, a spus Ilinca Vandici. 

Au grijă împreună de Zian

Într-un interviu recent, îndrăgita prezentatoare mărturisea că, în ciuda problemelor personale, ea și fostul soț se ocupă împreună de creșterea celui mic.

„Cum am mai spus, rămânem părinții lui Zian și bineînțeles că vom fi mereu alături de el. Cred că este o perspectivă sănătoasă și matură din care am acționat și vom acționa în continuare în ceea ce privește viața copilului nostru. Am și declarat la momentul anunțului divorțului că ne veți mai vedea împreună din postura de părinți și cred că așa e normal și înțelept, nu mi se pare nimic ieșit din comun în asta.

Bineînțeles că deciziile în ceea ce-l privește pe Zian sunt discutate, analizate și luate de comun acord. Și tocmai pentru că Zian are deja 6 ani și jumătate, el e cel care în marea majoritate a timpului decide și alege ce vrea să facă, unde vrea să meargă, dar mereu îl îndrum și vorbim. Are o personalitate puternică”, a declarat prezentatoarea Kanal D2, pentru VIVA.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net