Cum și-a anunțat Ilinca Vandici fiul că ea și tatăl lui s-au despărțit. Vedeta, mai sinceră ca niciodată: „I-am zis că poate avea mai multe case în care să se bucure”

Unul dintre divorțurile culminante ale anului 2023 i-a avut protagoniști pe Ilinca Vandici și Andrei Neacșu, care s-au iubit vreme de 6 ani de zile și au devenit părinții unui băiețel minunat, pe nume Zian. Vedeta de la „Bravo, ai stil!”, a vorbit pentru prima dată după divorț despre starea sa, și a dezvăluit cum i-a dat această veste fiului ei. 

Ilinca și Zian / foto: arhiva Click!
Ilinca și Zian / foto: arhiva Click!

Pentru Ilinca Vandici nu a fost deloc ușoară despărțirea de cel care i-a fost soț. Vedeta a fost conștientă de la bun început că are resursele necesare pentru a se repune pe picioare, și a-și ajuta copilașul să înțeleagă această schimbare radicală a vieții lor. 

Ilinca Vandici: „I-am explicat că îl iubim necondiţionat”

Conștientă că pentru un copil divorțul poate fi un eveniment marcant, traumatic, Ilinca Vandici a încercat să împacheteze cât mai sănătos vestea pe care a trebuit să i-o dea lui Zian. 

Prezentă în podcastul moderat de Teo Trandafir, vedeta de la Kanal D a mărturisit că, înainte de a-l anunța pe Zian că mami și tati nu mai sunt un cuplu, s-a consultat cu un psiholog.

„Pentru copii e o durere. Ei trebuie să se vindece. După un timp, a venit întrebarea lui şi am fost sinceră cu el. Nu am încercat să cosmetizez nimic. I-am explicat că îl iubim necondiţionat, dar mama şi tata nu mai pot fi împreună. I-am zis că poate avea mai multe case în care să se bucure, că o să aibă mai multe vacanţe.

Ce poate fi mai frumos de atât? I-am zis concret cum stau lucrurile. A fost un divorţ pe linişte, cu maturitate, am acceptat lucrurile”, a mărturisit Ilinca Vandici, în podcastul „Gând la Gând cu Teo”.

Ilinca și Andrei, pe vremea când formau un cuplu / foto: social media
Ilinca și Andrei, pe vremea când formau un cuplu / foto: social media

Cum a trecut vedeta prin perioada separării 

Transparentă și asumată, așa cum deja ne-a obișnuit, Ilinca Vandici a mărturisit că despărțirea de Andrei Neacșu nu a fost deloc una ușoară.

„Nu este o tragedie! Doamne, iartă-mă, oamenii divorţează… Am fost foarte sinceră şi reală cu el, nu am încercat să îi pun fundă şi să împachetez frumos această decizie. A fost un divorţ pe linişte. Știe el ce mi-a făcut! (…)

Mi-am dat voie să simt, să plâng, să fiu vulnerabilă şi să îmi trăiesc durerea. Să dau cu pumnul în pernă… Este o gură de aer de care aveam nevoie, multă lume mă atacă!”, a mai spus Ilinca Vandici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net