Îți mai amintești de Nea Rață de la „Ferma Vedetelor”? Ce face astăzi Florin și de ce a dispărut din televiziune

A trecut destul de mult timp de când Nea Rață, pe numele său Florin Rață, devenea cunoscut și iubit de telespectatorii români. Bărbatul a devenit faimos în urma participării sale în cadrul emisiunii „Ferma Vedetelor”.

Nea Rață / foto: Pro TV
Nea Rață / foto: Pro TV

Cu toate că anii au trecut, Nea Rață continuă să fie un personaj îndrăgit de către cei de acasă. Din ce își câștigă după participarea în emisiunea care l-a consacrat, aflați din rândurile de mai jos. 

Ce face astăzi Nea Rață de la „Ferma Vedetelor”?

Faimosul gospodar din cadrul emisiunii de la Pro TV nu a permis ca faima de care a avut parte să îl îndepărteze de meseria pe care a practicat-o o întreagă viață: agricultura. 

Bărbatul își desfășoară activitățile agricole într-o comună din Constanța și are propria fermă. Investește bani frumoși în utilajele sale și deține mai multe funcții: paznic, tractorist și administrator. 

Nea Rață își conduce singur utilajele pe câmp și nu se dă înapoi de la nicio muncă, având un atestat profesional și un carnet de conducere pentru tractor. Afacerile lui nu se opresc aici, deoarece Florin Rață deține și o fermă de utilaje în Movilița. 

Viața și familia lui Florin Rață 

image

În perioada emisiunii, și soția lui Nea Rață a ajuns la sufletele concurenților datorită preparatelor culinare pe care li le trimitea. 

Pe soții Rață îi leagă o căsnicie care durează de mai bine de 20 de ani. Cei doi au mers împreună în vacanță în Kenya acum ceva timp, și au avut parte de experiențe pe care nu le vor uita: 

„Ultima oară am fost în Egipt, înainte de pandemie, şi acum am hotărât să mergem în Kenya, pentru că am auzit că este frumos şi am vrut să vedem animale sălbatice. A fost ca un cadou pentru soţia mea Mihaela, care a împlinit 54 de ani în ultima zi de vacanţă, pe 20 februarie. Am vizitat câteva triburi de băştinaşi, tribul Massai, şi le-am dus copiilor bomboane, am şi plâns când i-am văzut cât de sărăcăcios trăiau.

„Erau foarte săraci, oamenii pe acolo aveau 50 de dolari salariu... Mi-a părut rău de ei. Dar noi ne-am distrat, am stat la plajă şi am vizitat rezervaţii de animale. Am văzut familii de lei, de tigri. Am văzut cum tigrii fugeau după antilope sau bivoli şi le prindeau, am văzut şi maimuţe, girafe, am fost în junglă noaptea şi am avut parte de nişte privelişti cum nu ne aşteptam. A fost o altfel de experienţă şi de dată această am fost fără copii.", ne-a povestit Nea Raţă, acum ceva timp. 

„O să o iau de la capăt, mă odihnesc o zi după zbor şi mă apuc din nou de lucru împreună cu fiul meu Bogdan. Cât despre întoarcerea în televiziune mai vedem ce va fi, nu ţin neapărat să revin pe micile ecrane, dar dacă mi se face o propunere interesantă poate că nu o să o refuz”, ne-a mai spus gospodarul. 

Soții Rață sunt părinții a 2 copii cu care se mândresc ori de câte ori au ocazia, și cu care au o relație apropiată: Maria și Bogdan, care au absolvit o facultate și își ajută părinții. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net