Teo Trandafir și Ilinca Vandici, totul despre revenirea pe sticlă cu „Folow us!”: „Suntem într-o colaborare superbă. Ne era dor!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Teo Trandafir și Ilinca Vandici de abia așteaptă revenirea pe sticlă în noua  formulă! Cele două vedete se vor afla începând de luni, 11 martie, la cârma unei emisiuni magazin, “Follow us!”, ce va fi difuzată la Kanal D2. Vedetele ne-au acordat un interviu la dublu, dezvăluind toate noutățile despre show-ul lor.

„Follow us!”, emisiunea magazin prezentată de Teo Trandafir şi Ilinca Vandici, va avea premiera la Kanal D2, luni, 11 martie, de la ora 15:00.

Show-ul va putea fi urmărit patru zile pe săptămână, de luni până joi, de la ora 15.00, şi va conţine informaţie proaspătă, din domenii diverse, de interes pentru publicul larg, precum şi dezvăluiri din showbiz, dar şi din culisele celor mai iubite emisiuni de la Kanal D şi Kanal D2, precum „Casa iubirii” sau mult așteptat-ul reality „Insula de 1 milion”, ce va începe pe 18 martie, la Kanal D.   

În cadrul show-ului, prezentat de cele două carismatice vedete, vor fi dezbătute şi cele mai noi trenduri din online.

Teo Trandafir şi Ilinca Vandici revin, iată, pe sticlă cu poftă de viaţă, curiozitate, umor şi cele mai arzătoare subiecte.

Teo Trandafir: „A fost o oportunitate pe care ne-o doream de multă vreme”

Click!: Cum ai ajuns să prezinți cu Ilinca?

Teo: A fost o oportunitate pe care ne-o doream de multă vreme, a fost o dorință și energiile au lucrat în favoarea noastră.

Click!: Descrie-o pe Ilinca în trei cuvinte…

Teo: Este un om cald, extrem de muncitor și foarte loial.

Click!: Ce rol ai în emisiune?

Teo: Nu e vorba de roluri, va fi ca o discuție între două prietene, va fi o debatere pe diverse topicuri de interes general. Vom vorbi despre lucruri de actualitate, care se întâmplă în țară, dar și în afara țării. De asemenea, vom oferi și cele mai interesante exclusivități din culisele emisiunilor de la Kanal D și Kanal D2.

Click!: Ți-a fost dor de sticlă?

Teo: Cu siguranță! Nu știam când se va întâmpla, dar iată că am putut să facem anunțul oficial.

Click!: Ce aduce nou emisiunea voastră pe piața media?

Teo: E o emisiune prietenoasă, caldă, umană, în care doi oameni firești vorbesc despre lucruri firești. Un element atractiv va fi și abordarea unor subiecte legate de trendurile din online; de asemenea, culisele unor super show-uri precum “Casa Iubirii” și “Insula de 1 milion” vor fi în preferințele publicului.

Ilinca Vandici: „Televiziunea rămâne dragostea mea eternă. Mă simt ca peștele în apă”

Click!: Cum ai ajuns să prezinți cu Teo?

Ilinca Vandici: A fost o propunere pe care am primit-o cu brațele deschise, cu mult entuziasm și bucurie și cu dorința de a trece la următorul nivel, în următoarea etapă a carierei mele, pentru că sunt atâtea lucruri faine pe care le putem construi. Cu siguranță vom face o echipă de zile mari!

Click!: Descrie-o pe Teo în trei cuvinte…

Ilinca Vandici: Inteligentă, empatică, blândă.

Click!: Ce rol ai în emisiune?

Ilinca Vandici: Suntem într-o colaborare superbă. Rolul nostru este de a le aduce oamenilor cele mai importante și relevante noutăți din țară și din străinătate, precum și informații exclusive din culisele celor mai iubite show-uri de la Kanal D și Kanal D2; ne vom îndrepta atenția și asupra rețelelor de socializare. Dorim să prezentăm toate aceste lucruri într-o lumină specifică nouă, cu o tușă personală.

Ne bucurăm de ceea ce ni s-a oferit și ne completăm reciproc în tot ceea ce veți vedea la “Follow us!”, din 11 martie, de luni până joi, de la 15:00, la Kanal D2.

Click!: Ți-a fost dor de sticlă?

Ilinca Vandici: Bineînțeles că mi-a fost dor. Indiferent ce aș face, televiziunea rămâne dragostea mea eternă. Mă simt ca peștele în apă, îmi vine ca o mănușă acest proiect și este o provocare frumoasă;  sunt convinsă că îmi va aduce satisfacții enorme. Mă pune într-o cu totul altă ipostază. Vom face o echipă fabuloasă pe sticlă.

Click!: Ce aduce nou emisiunea voastră pe piața media?

Ilinca Vandici: Este o emisiune fresh, cu știri din mijlocul evenimentelor și venim fiecare cu o perspectivă personală  asupra diverselor subiecte și situații ce vor fi abordate. Se vor crea adevărate dezbateri pe cele mai de interes subiecte și nu vor lipsi de pe lista priorităților noastre trendurile din online.

Eu abia aștept să aflu, alături de telespectatori, lucruri inedite din culisele „Insulei de 1 milion”! sau ale show-ului „Casa iubirii”!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter