Ilinca Vandici, mesaj subtil la câteva luni după divorțul de Andrei Neacșu: „În privința anumitor situații petrecute...”

Anul 2023 a adus o serie de schimbări și dezamăgiri în viața Ilincăi Vandici, una dintre cele mai cunoscute și mai de succes prezentatoare de televiziune. Prin forțe proprii a reușit să-și clădească o carieră și o familie minunată, devenind mama unui băiețel, rodul iubirii din fostul mariaj cu Andrei Neacșu. Recent, vedeta a postat în social media un mesaj prin care lasă de înțeles că s-a detașat de trecut și nu mai luptă cu morile de vânt. 

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat / foto: Colaj Click!
Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat / foto: Colaj Click!

Ilinca Vandici este urmărită de un număr mare de persoane pe rețelele de socializare, cu care împărtășește atât rele, cât și bune. Totuși, ultima sa postare i-a bucurat pe mulți dintre admiratorii ei, care au înțeles mesajul ei ca fiind unul pozitiv. 

Ilinca Vandici a trecut peste despărțirea de fostul soț? 

Chiar dacă până acum nu a tras lozul câștigător în dragoste, vedeta a învățat cât de important este să lase trecutul în trecut și să se bucure de prezent. A învățat să nu mai forțeze oameni și situații, căci clipa prezentului valorează mai mult. 

„Trăiesc în prezent, nu în trecut… dacă sunt lucruri pe care le pot schimba, încerc să fac asta, dar dacă în privința anumitor situații petrecute nu mai pot face nimic, le trec doar la capitolul experiențe de viață care mă ajută să evoluez, în niciun caz nu rămân ancorată acolo, pentru că pierd clipa prezentă în care da, pot face ceva diferit…

P.S. Acest mesaj este despre cursul vieții în GENERAL, așa cum sunt toate mesajele și gândurile mele!”, a scris Ilinca Vandici, pe Instagram. 

„Încerc întotdeauna să am grijă de mine și de sufletul meu”

Mărturisea prezentatoarea „Bravo, ai stil!”, acum ceva timp. Întrebată deseori cum reușește să mențină un echilibru între viața profesională și cea personală, Ilinca a oferit secretul care o menține pe linia de plutire: starea de bine interioară. 

„De multe ori am fost întrebată, și de către voi aici pe rețelele de socializare, dar și în interviuri, cum reușesc să mențin un echilibru între viața profesională și cea personală. Ei bine, cred că totul pleacă din interior, iar faptul că sunt aici în această săptămână cred că este unul dintre răspunsuri, încerc întotdeauna să am grijă de mine și de sufletul meu, pentru că dacă eu sunt bine, totul în jurul meu merge bine.”, a povestit vedeta acum ceva timp, pe InstaStory. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net